Website árak

Egyszerű céges weboldal 

149.000 - 299.000 Ft -tól

Egyszerű céges weboldal készítés

 • Konzultáció és tanácsadás
 • Reszponzív webdesign 
 • Sablon alapú design tervezés
 • Webfejlesztés ingyenes vagy bérelhető tartalomkezelő rendszerrel
 • Alapvető support 

Az árak ebben a kategóriában 149.000 - 299.000 Ft-tól indulnak. Itt az egyszerűség és alacsony költségvetés a fő szempont. Ideális választás, ha alapvető weboldalra van szükséged, és korlátozott büdzsével rendelkezel. A sablon alapú design segít költséghatékonyan elkészíteni a weboldalt.

Professzionális céges weboldal

399.000 - 1.199.000 Ft - tól

Professzionális céges weboldal készítés

 • Teljes körű konzultáció és tanácsadás
 • Drótváz készítés (UI/UX tervezés)
 • Reszponzív webdesign 
 • Egyedi design tervezés
 • Webfejlesztés ingyenes vagy bérelhető tartalomkezelő rendszerrel
 • Keresőoptimalizálás (SEO)

Az árak ebben a kategóriában 399.000 - 1.199.000 Ft-tól kezdődnek. Ez az árkategória azt jelzi, hogy itt komoly szakmai munkára és teljes körű szolgáltatásra számíthatsz. A konzultáció, az egyedi design és a keresőoptimalizálás is része a csomagnak. A közepes költségvetésű weboldalak olyan vállalkozások számára ideálisak, akik magasabb minőségű weboldalt kívánnak, és hajlandók befektetni a minőségbe.

Prémium céges weboldal 

1.499.000 Ft -tól

Prémium céges weboldal készítés

Az árak ebben a kategóriában 1.499.000 Ft-tól indulnak. Nemcsak a nagyvállalatok számára elérhető, hanem a kis és közepes vállalkozások számára is, akik hosszú távú és stratégiai online jelenlétre törekszenek. Ebben a büdzsétartományban a weboldal készítés során hatékony módszerekkel és alapos tervezéssel dolgoznak, hogy valóban egyedi és kiemelkedő weboldalt hozzanak létre

Hasznos tudnivalók

Weboldal készítés óradíjak 2023 - ban

Szabadúszó óradíjak: 5.000 - 25.000 Ft / óra

Kis méretű weboldal készítő cég óradíjak: 10.000 - 25.000 Ft / óra

Közepes méretű ügynökség óradíjak: 15.000 - 35.000 Ft / óra

Nagy méretű ügynökség óradíjak: 25.000 - 50.000 Ft / óra

Az óradíjak is változatosak, és attól függenek, hogy milyen méretű és komplexitású weboldalt szeretnél létrehozni, valamint a készítői tapasztalattól.

A weboldal készítés árak 2023 - ban


Belépő szintű üzleti weboldal: 200.000 - 400.000 Ft

Professzionális üzleti weboldal: 500.000 - 1.500.000 Ft

Prémium üzleti weboldal: 1.500.000 Ft-tól

Ezek az árak a weboldal méretétől, funkcióitól, és a készítők tapasztalatától függően változhatnak. Az árak közötti különbségek azért is jelentősek, mert a webfejlesztők, ügynökségek és szabadúszók eltérő árszinten kínálják szolgáltatásaikat.


Weboldal fenntartás árak 2023 - ban

Domain név (.hu): 750 - 5.000 Ft / év

Weboldal tárhely: 18.000 - 400.000 Ft / év

SSL Tanúsítvány: 0 - 99.000 Ft / év

A weboldal fenntartásához tartozik a domain név regisztrációja, a weboldal tárhely fenntartása, és az SSL tanúsítvány beszerzése. Ezek éves költségek, amelyek függenek a választott domain nevétől, a webtárhely méretétől és a biztonsági igényektől.

Összességében az árak széles skálán mozognak, és a vállalkozásod igényeitől és a kiválasztott szolgáltatótól függően változhatnak. Fontos, hogy alaposan megtervezz és árakat hasonlítss össze több szolgáltatótól, mielőtt döntést hoznál a weboldalad készítésével vagy fenntartásával kapcsolatba

Weboldal készítés buktatói 


 1. Az olcsó honlap csapdája: Ne hagyjuk, hogy látszólag olcsó árak csábítsanak el. Olcsó honlapok mögött gyakran kevés tudás és alacsony minőség áll, ami hosszú távon drágább lehet.

 2. A prémium weboldal készítés csapdája: Vigyázzunk a "prémium" szóra, mert sokszor takar alacsony minőséget. A prémiumnak tűnő honlapok mögött lehetnek olcsó megoldások, így figyeljünk oda a minőségre.

 3. Az ingyenes weboldal készítés csapdája: Ne higgyünk az ingyenes ajánlatokban. Általában rejtett költségekkel és korlátozásokkal járnak. Jobb egy megbízható, bár drágább szolgáltatóval dolgozni, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket.

Ezeket a buktatókat érdemes elkerülni a weboldal készítés során, hogy megfelelő minőségű és megbízható honlapot kapjunk. Ha kérdéseid vannak, keress bátran!

Hogyan kérj árajánlatot honlap vagy webdesign munkára?

 1. Az árajánlatkérőtől nézz utána alaposan. Ne küldj személytelen árajánlatkérést olyan szolgáltatónak, aki nem nyújtja azt, amire szükséged van.

 2. Ne erőltesd a próbamunkát. Tenderekben az ingyenes próbamunkák nem mindig elfogadottak. A kis cégek általában nem készítenek ingyenes terveket.

 3. Mielőtt kérnél árajánlatot, írd össze, hogy hány oldalra, milyen funkciókra, milyen design stílusban, és milyen határidőkkel gondolsz. Minél több információt adsz meg, annál pontosabb és gyorsabb lesz az árajánlat.

Ezekkel a lépésekkel hatékonyabban kérhetsz árajánlatot, és könnyebben találhatod meg a megfelelő szolgáltatót.

Gyakran ismételt kérdés

 1. Mennyibe kerül egy átlagos weboldal elkészítése? Egy átlagos weboldal induló ára Magyarországon 150.000 Ft-tól 500.000 Ft-ig terjed sablon alapú tervezéssel, míg az egyedi honlapkészítés ára általában 500.000 Ft-tól kezdődik, de kivitelezőtől függően változhat.

 2. Milyen weboldal csomagok közül választhatok? Választhatsz sablon alapú vagy teljesen egyedi tervezésű weboldal készítési csomagok közül az igényeidnek megfelelően.

 3. Mit foglal magába egy általános weboldal készítés szolgáltatás? Egy általános weboldal készítési szolgáltatás magában foglalja a weboldal arculatának tervezését, tartalom feltöltést, garanciát, valamint reszponzív, mobilbarát megjelenést.

 4. Mennyi idő alatt készül el egy átlagos weblap? Egy jól megtervezett weboldal elkészítése általában 1-3 hónapot vesz igénybe a kivitelezéstől és a használt technológiától függően.

 5. Programozói tudás nélkül is tudok szerkeszteni egy weblapot? Igen, az új generációs weboldal készítő szolgáltatások segítségével programozói tudás nélkül egyszerűen szerkesztheted a weboldaladat bármilyen eszközről, például mobilról, táblagépről vagy laptopról, csak a böngésződ használatával.

Keresőoptimalizálás (SEO)


Keresőoptimalizálás számos összetett folyamatból áll, amit folyamatosan kell karban tartani. Az egyszerű tény, ha elmaradsz, elveszíted a versenyben. Sokan tévesen hiszik, hogy egy keresőbarát weboldal azonnal az első találatok között fog megjelenni a Google keresőben minden fontos kulcsszóra. Sajnálatos módon ez csak ritkán igaz, kivéve, ha egy olyan specifikus kulcsszóra versenyzel, ahol nincs túl sok versenytárs. Ez azonban rendkívül ritka. A legtöbb népszerű kulcsszóért hatalmas a verseny, és a versenytársaid jelentős összegeket fektetnek be abba, hogy előrébb kerüljenek a találatokban. Hogyan növelheted a pozíciódat? A válasz egyértelmű: folyamatosan befektetned kell. Entitásod vagy tartalmak létrehozásával és az időddel fizetsz, vagy egy SEO-szakemberrel munkáztatsz, és neki fizetsz. Az eredmény pedig az lesz, hogy fizetni kell, mert másképp nem tudsz versenyben maradni. Havi költségeid emelkedni fognak. De miért éri meg mégis SEO-ba fektetni? Azért, mert hosszú távon stabilan és költséghatékonyabban növelheti az oldalaid konverzióját, mint a fizetett kampányok.

SEO árak 2023-ban Magyarországon

 • SEO szabadúszó árak: 5.000 - 25.000 Ft / óra
 • Kis méretű SEO ügynökség árak: 10.000 - 25.000 Ft / óra
 • Közepes méretű SEO ügynökség árak: 15.000 - 50.000 Ft / óra
 • Nagy méretű SEO ügynökség ára: 25.000 Ft-tól / óra

Közösségi média

A közösségi média jelenléte elengedhetetlen. Nem csak növeli a SEO-teljesítményedet és a márka erejét, de új megrendelőket is hozhat a vállalkozásodnak. Sokan azt hiszik, hogy néhány havi Facebook posztelégítés megoldja a közösségi jelenlétüket. Azonban ez nem igaz. A közösségi médiában folyamatosan jelen kell lenni, akár napi több bejegyzést is jelenthet, amiket kreatívan kell összeállítani és megosztani. Mindez jelentős időráfordítást igényel, vagy alkalmazottra hárítja a feladatot, ami további költségekkel jár. Ha nincs elegendő kapacitás a közösségi médiára, a külső cégekkel való együttműködés a megoldás, ami további költségekkel jár a weboldalad üzemeltetése terén..

Mire figyelj a weboldal készítés költségeinél?


Amikor weboldal készítésre keresel árakat, fontos, hogy számos tényezőt vegyél figyelembe. A következőkben összefoglalom, mire kell ügyelned a költségek kalkulálásakor.

1. Weboldal készítő cég mérete:

Nagy méretű webfejlesztő vállalatok általában magasabb óradíjakkal dolgoznak. Ezek a cégek nagy projektekkel és nagy ügyfelekkel foglalkoznak. Ha náluk dolgozol, magasabb költségekre számíthatsz.

Kis és közepes méretű webfejlesztő cégek vagy szabadúszók alacsonyabb óradíjakkal dolgozhatnak, és alkalmazkodhatnak kisebb költségvetésekhez is.

2. Referenciák:

A cég referenciái és munkái szintén befolyásolják az árakat. Ha egy cégnek kiemelkedő referencia listája van vagy elismert projekteken dolgozott, akkor magasabb árakat számíthatsz.

Vegyél figyelembe azonban, hogy a cég referencia listája valós és releváns legyen. Néha a vállalatok túlzottan mutogatják a nagy neveket, de valójában nem sok közük van az adott projekthez.

3. Funkciók és igények:

Az oldal funkcionalitása nagyban meghatározza az árat. Ha olyan egyedi funkciókat és igényeket szeretnél, amelyek a megszokottól eltérnek, számíthatsz magasabb költségekre.

Határozd meg előre, hogy milyen funkciókat szeretnél látni az oldalon, és konzultálj a kivitelező céggel a lehetséges megvalósítási módokról és költségekről.

4. Oldalak száma:

Az oldalak száma szintén befolyásolja az árat. Minél több oldalt szeretnél, annál több munkára van szükség, és ez magasabb költségeket jelent.

Ne becsüld alá, hány oldalra lesz szükséged a weboldaladon. Így pontosabb költségeket kalkulálhatsz.

5. Egyedi tervezés vs. sablon:

Az egyedi tervezésű weboldalak általában magasabb költségekkel járnak, mivel a tervezőknek az alapoktól kell dolgozniuk.

Ha elfogadható egy sablon alapú design, akkor ez alacsonyabb költségeket eredményezhet.

Az árajánlatkérés előtt gondold át ezeket a tényezőket, és pontosítani fogod az elvárásaidat a potenciális webfejlesztő cég felé. Ez segít elkerülni a meglepetéseket és pontosabb árajánlatokat kapni a weboldal készítéséhez.

Webdesign Költségek és Választási Dilemmák


A felhasználóbarát webdesign a webhelyek életében kulcsfontosságú. Az első benyomás meghatározó, és a webdesign ebben játszik fontos szerepet. Az árak kalkulálásakor döntésre kell jutnunk arról, hogy egyedi webdesignra vagy sablon alapú tervezésre van-e szükségünk, figyelembe véve, hogy ezen döntés jelentős árkülönbségeket hozhat magával.

Egyedi Webdesign: Az egyedi webdesign magasabb költségekkel jár, mivel minden aspektusát nulláról tervezi a webhelynek. Az egyedi design legnagyobb előnye, hogy a célcsoport szükségleteihez és preferenciáihoz igazodik, így hatékonyabb felhasználói élményt teremt. A modern felhasználók elvárásai magasak, és egy hatékony webdesignnek szépnek és funkciónak is kell lennie. Azonban az egyedi tervezés több időt és pénzt igényel. Gyakran a tőkeerős cégek részéről kerül csak megvalósításra.

Mennyibe kerül egy egyedi webdesign? Az egyedi webdesign árak Magyarországon általában 250.000 - 450.000 Ft között mozognak. Az árak projekt-specifikusak, és függnek a tervezési módszertantól és az oldalak számától. A kutatás, tervezés és drótváztervezés hozzáadhat akár milliós nagyságrendű költségeket is a projekthez. Összességében elmondható, hogy az egyedi webdesign gyakran több száz ezer forintos befektetést igényel.

Webdesign Árak: Egyedi webdesign árak: 250.000 - 450.000 Ft között..

Tartalomkezelő Rendszerek: Egyedi vs. Ingyenes vs. Bérelhető


A weboldalak fejlesztésénél a tartalomkezelő rendszer kiválasztása fontos döntés. Lássuk, mely lehetőségek érhetők el, és milyen tényezőket érdemes figyelembe venni.

Egyedi Fejlesztésű Rendszer Az egyedi tartalomkezelő rendszerrel rendelkező weboldalak magasabb költségekkel járnak, mivel az alapoktól kezdik el fejleszteni a weboldalt. Az előnye az, hogy a kódolás hatékonyabbá válhat, így gyorsabb és hatékonyabb weboldalak hozhatók létre. Az egyedi rendszerrel fejlesztett weboldalak ideálisak a hosszú távú keresőoptimalizáláshoz, mivel a gyors teljesítmény és a sebesség kulcsfontosságú a sikerhez. Az egyedi fejlesztésű weboldalak akkor éri meg, ha hosszú távú befektetésnek tekinted, és hajlandó vagy ráfizetni a minőségre.

Ingyenes Tartalomkezelő Rendszerek Az ingyenes tartalomkezelő rendszerek, mint például a WordPress, népszerűségüket az egyszerűségnek és az ingyenességnek köszönhetik. Azonban az ingyenes platformok használatával nehéz megállapítani a végső minőséget, és azok hajlamosak a biztonsági problémákra. A WordPress például rendszeres frissítéseket igényel a biztonság fenntartása érdekében. Ha nem szeretnél a frissítésekkel foglalkozni, érdemes zárt vagy bérelhető tartalomkezelő rendszert választani. Az ingyenes tartalomkezelő rendszerekkel ugyanakkor jó minőségű és stabil weboldalakat is lehet készíteni, de ehhez profi szakemberre lehet szükség.

Bérelhető Tartalomkezelő Rendszerek Az új generációs bérelhető honlapkészítő platformok, mint a Squarespace, Wix és Webflow, az utóbbi években hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Bár Magyarországon még nem olyan elterjedtek, mint a WordPress, ezek a platformok könnyen használhatók és lehetőséget biztosítanak a tartalmak egyszerű szerkesztésére és kezelésére. A bérelhető platformok fő előnye, hogy minden teendőt egy webböngészőből el lehet végezni, és nem kell fejlesztőt foglalkoztatni a tartalmak módosításához. Ezek a platformok általában sablon alapúak, de lehetőség van teljesen egyedi megjelenés kialakítására is. A bérelhető rendszerek kiváló választás lehet, ha egyszerűen és hatékonyan szeretnéd kezelni weboldalad tartalmait, és nem akarod magadat a fejlesztési részletekbe belevetni.

Support Szolgáltatások: Árak és Fontosság


Az igényes support szolgáltatás kritikus a weboldalak számára a készítés után. Sajnos sokan alábecsülik ennek jelentőségét. Egy weboldal sosem készül el véglegesen, mindig szükség van rá későbbi módosításokra és fejlesztésekre. Ezért kiemelkedően fontos, hogy megbízható szolgáltatóval dolgozz, mivel a weboldal működése folyamatos gondoskodást igényel.

Általánosságban elmondható, hogy a jó minőségű munka hosszú távon kifizetődik. A túl alacsony költségvetésű projektek kivitelezői gyakran eltűnnek a projekt átadása után, ami komoly problémát jelenthet, ha később módosításokra vagy javításokra van szükség. A support szolgáltatás díjai általában óradíj alapúak, és érdemes hosszú távra tervezni, mivel a weboldal karbantartása és fejlesztése hosszú távon elengedhetetlen az online jelenlét hatékonyságának fenntartásához.

Weboldal Készítési Szolgáltatások: Árak és Metódusok


A weboldal készítése során számos szolgáltatás és költség merülhet fel. A megfelelő szolgáltatások kiválasztása és az árak alapos megfontolása kulcsfontosságú lehet költségvetésed szempontjából.

Konzultáció és Tanácsadás

Árak: 0 - 50.000 Ft / óra

A weblap készítéssel kapcsolatos konzultáció és tanácsadás általában a projekt kezdetén zajlik, még a szerződéskötés előtt. Itt megtörténik az igények és lehetséges megoldások egyeztetése.

Projektmenedzsment

Árak: 5.000 - 25.000 Ft / óra

A projektmenedzsment szolgáltatás a projekt folyamatának hatékony irányítását jelenti, és segíthet a projekt zökkenőmentes lebonyolításában.

UX Tervezés és Kutatás

Árak: 10.000 - 35.000 Ft / óra

Az UX tervezés és kutatás olyan folyamatokat foglal magában, amelyek a felhasználói élmény javítására irányulnak, és segíthetnek az oldal hatékonyságának növelésében.

Drótváz Készítés (UI/UX Tervezés)

Árak: 5.000 - 25.000 Ft / óra

A drótváz készítése segít a weboldal szerkezetének és felületének tervezésében, ami a későbbi fejlesztés során segíthet időt és költségeket megtakarítani.

Weboldal Tervezés

Árak: 5.000 - 25.000 Ft / óra

A weboldal tervezés során a weboldal megjelenését és funkcióit tervezzük meg a projekt követelményei alapján.

 1. Mennyibe kerül az árajánlat? A weboldal árajánlatadás általában ingyenes Magyarországon, de egyes esetekben óradíj alapú díjazást is alkalmaznak, ami 10.000 - 50.000 Ft / óra között lehet.

A weboldal készítési projekt kezdetén lévő konzultáció és tanácsadás gyakran segít abban, hogy megtaláld a megfelelő kivitelezőt és megértőbb képet kapj a költségekről. Mivel a legtöbb esetben az első találkozó díjmentes, ezért érdemes kihasználni ezt az alkalmat a jó választás érdekében. Az árajánlatadás szintén ingyenes, bár előfordulhat, hogy az óradíjat számlázzák ki, ha nem jön létre szerződés a projektről..

Mi az a reszponzív weboldal?

A reszponzív webdesign technológiával készült weblapokat nevezzük reszponzív weboldalaknak. Optimális esetben egy reszponzív weboldal három fajta nézetre van optimalizálva: Mobil nézet, tablet nézet és asztali nézet. Napjainkban már szinte minden weboldal reszponzív technológiával készül, tehát nyugodtan kijelenhetjük, hogy a reszponzív weboldal ipari standardnak tekinthető.

A reszponzív weboldal készítés számos előnnyel jár:

 1. Mobil kompatibilitás: A reszponzív webdesign lehetővé teszi, hogy weboldalad szinte bármilyen okostelefonon jól jelenjen meg, megszüntetve a korábbi külön mobil és asztali verziók készítésének szükségét.

 2. Konzisztens márkaarculat és felhasználói élmény: A reszponzív weboldalak segítenek megteremteni az egységes márkaarculatot és felhasználói élményt minden eszközön, beleértve a mobilokat, tableteket és számítógépeket.

 3. Költséghatékonyság: Bár az egyedi reszponzív weboldal készítése magasabb befektetést igényelhet kezdetben, hosszú távon megtérül, mivel több felhasználót érhetsz el, és nincs szükség külön alkalmazásra.

 4. Könnyű karbantartás: A reszponzív webdesign technológiával a tartalmakat egy helyen frissítheted, és minden eszközön tökéletesen megjelennek.

 5. Keresőbarát megjelenés: A Google támogatja a reszponzív webdesign-t, és könnyen optimalizálhatóak, ami javíthatja a weboldalad keresési eredményeit.

 6. Egyszerű analitika: A modern analitikai eszközökkel könnyedén monitorozhatod weboldalad teljesítményét és optimalizálhatod azt.

Ezért érdemes reszponzív weboldalt készíteni, mivel ez számos előnnyel jár a vállalkozásod számára. Ha weboldalad még nem reszponzív, érdemes váltani. Ha már reszponzív, de nem mobile-first megközelítéssel készült, érdemes frissítést fontolni meg SEO szempontból.

A reszponzív weboldal készítésnek vannak saját hátrányai is, és fontos ezeket is megvizsgálni:

 1. Lassú oldalbetöltés: Bár a sablon alapú reszponzív weboldalak könnyen és olcsón készíthetők, sok előre beépített kód miatt gyakran lassúak és nehezen optimalizálhatók. Ez hátrány lehet a mai gyors oldalbetöltésre szükséges SEO szempontból. A versenytársaid könnyen lenyomhatnak a Google-ben, ha a weboldalad lassú, míg az övék gyors.

 2. Reszponzív tartalomtervezés hiánya: A reszponzív weboldalaknál kritikus fontosságú az előzetes tartalomtervezés, mivel a mobil felületeken korlátozott hely áll rendelkezésre. Ha nem tervezed megfelelően a tartalmat, akkor problémák adódhatnak, például a szöveg kivágódása. Egyedi reszponzív weboldal készítése időigényes feladat lehet, de a végeredmény tökéletes megjelenés különböző eszközökön.

Összefoglalva, bár a reszponzív webdesign kínál számos előnyt, fontos megérteni és kezelni a vele járó potenciális hátrányokat is. A lassú oldalbetöltés és a megfelelő tartalomtervezés hiánya olyan tényezők, amelyekre oda kell figyelni a reszponzív weboldal készítésekor.

Mi az az SSL tanúsítvány és mire használjuk?

Az SSL tanúsítványok a kliens és a szerver közötti biztonságos, titkosított kommunikáció létrehozásához szolgálnak. Fontos, hogy bizonyos érzékeny adatok, például hitelkártyainformációk vagy bejelentkezési adatok titkosítva legyenek adataink védelme érdekében.

Az SSL tanúsítványok segítenek abban, hogy az adatok, mielőtt az interneten keresztül továbbításra kerülnének, titkosítva legyenek. Csak a célszerver képes megfelelően dekódolni ezeket az adatokat, így biztosítva, hogy a weboldalon megadott információinkat ne lehessen illetéktelenek elérni.

Már 2014. augusztus 6-tól kezdve a Google rangsorolja előnyben az SSL tanúsítvánnyal rendelkező weboldalakat a keresési eredményeiben. Ez is egy jó ok arra, hogy használjunk SSL-t.

Az SSL tanúsítványok tartalmazzák a kiállító cég base64 kódolt adatokat, valamint a titkosításhoz szükséges nyilvános kulcsot, digitális aláírást és a privát kulccsal létrehozott digitális aláírást.

Az SSL tanúsítványt a szerveroldalon kell elhelyezni. Az SSL-t használó weboldalak URL-je általában "https://"-al kezdődik, és a böngésző a biztonságos kapcsolatot egy lakat ikon vagy a szervezet nevével is jelezheti a hitelesítés típusától függően.

Az SSL tanúsítványok három fő hitelesítési típusba sorolhatók:

 1. Domain hitelesítő tanúsítvány: A kérelmezőnek bizonyítania kell a domain név feletti rendelkezését. A kibocsátott tanúsítvány tartalmazza a kérelmezett domain nevét és a kiadásra vonatkozó információkat.

 2. Szervezeti hitelesítő tanúsítvány: A tanúsítványkérelmezőnek igazolnia kell, hogy a cége regisztrált és törvényesen működik, hogy megfeleljen a domain hitelesítési követelményeknek. A kibocsátott tanúsítvány tartalmazza a domain nevét és a tanúsítványt igénylő szervezet nevét.

 3. Kiterjesztett hitelesítő tanúsítvány: Ez a típus tartalmazza az előző két hitelesítési típus követelményeit, valamint további előírásokat is. Az ilyen tanúsítvánnyal rendelkező weboldalak URL-jében megjelenik egy zöld sávban a szervezet neve.