ÜDVÖZLÖM AZ OLDALAMON

 BUSINESS

PHOTO STUDIO

RÓLAM RÖVIDEN

Hiszek abban, hogy... 

a fotóművészet az érzelmek és szépség rögzítése, ami megszólítja a lelket. Stúdiómban arra törekszem, hogy minden fényképem egyedi történeteket meséljen el, és örömet szerezzen minden tekintetnek.

Egyedülálló képalkotó koncepcióm és tapasztalatom segítségével a Muhari Photo Studio-ban garantáltan megragadjuk a tökéletes pillanatokat, legyen szó családi, esküvői vagy üzleti eseményekről, akár glamour vagy boudoir fotózásról, mi az Ön igényeihez igazítjuk a fotózást.

Tegye meg velünk az első lépést a felejthetetlen pillanatok, emlékek megörökítéséhez!

Várjuk Önt a Muhari Photo Studio-ban

business • boudoir • fashion • family • wedding • catalog • fotózásra 

Gondolataim a fotózásról...

 • A Fotográfia: a pillanatok varázsa és a művészet kifejezése
 • A fotográfia nem csupán a képek megörökítésének művészete, hanem egy olyan eszköz is, amely képes az érzelmek, gondolatok és történetek átadására. Az objektív mögött álló művész képes egyetlen pillanatot az örökkévalóságba zárni, és megosztani azt a világgal. A fotográfia az érzékek, az intuíció és a technika elegáns találkozása, amely számtalan módon fejezi ki a világot.
 • A fotográfia, mint "pillanatképészet": A fotográfia a pillanatok rögzítésének művészete. Minden kép egy időzített pillanat, amely sosem ismétlődik meg ugyanolyan formában. A fotográfus feladata az, hogy megragadja azt a pillanatot, amelyet mások talán elhalványuló emlékként őriznének csak.
 • A művészet kifejező ereje: A fotográfia a kifejező művészetek közé tartozik. A képek által a fotográfus saját nézőpontját, érzelmeit és gondolatait közvetíti. Azok, akik nézik a képeket, képesek átérezni az alkotó élményét és az üzenetét.
 • A kreativitás birodalma: A fotográfia egy olyan terület, ahol a kreativitás határtalan. A kompozíció, a fény, a szín és a textúra mind olyan eszközök, amelyekkel a fotográfus képes kifejezni magát és megalkotni saját, egyedi stílusát.
 • Az emlékek megőrzése: A fotográfia az emlékek megőrzésének fontos eszköze. Képek segítségével az emberek megőrizhetik és továbbadhatják azokat a pillanatokat, amelyek az életüket gazdagították. A fotográfia a múlt és a jövő összekapcsoló szeme, amelyen keresztül a történetek és az örökség áramlik.
 • A társadalom tükröződése: A fotográfia nemcsak egyéni művészeti kifejezés, hanem társadalmi tükör is. A fotográfusok gyakran dokumentálják a kultúrát, az eseményeket és az idők változásait, hozzájárulva a történelemi tények megőrzéséhez és a társadalom kritikai elemzéséhez.
 • A fotográfia, mint inspiráció: A fotográfia inspirációt nyújt mind a fotográfusoknak, mind a nézőknek. A képek szépsége és üzenete képes megérinteni és ösztönözni az embereket, hogy új módon lássák a világot. Végső soron a fotográfia a pillanatok művészete, amely az érzelmek és a gondolatok kifejezésének eszköze. Ez a művészeti forma egyre tovább fejlődik és adaptálódik az új technológiákhoz, de a lényege mindig ugyanaz marad: az emberi lélek és a világ szépségének megörökítése és megosztása.

Fotóstúdióm...

 • Fotóstúdióm egyedi és különleges helyszín a képek megörökítésére és a kreativitás kibontakoztatására. Miért ajánlom másoknak is? Íme néhány ok:
 • 1. Tapasztalt fotós: A fotográfia minden nap újabb megtapasztalás, milliónyi pillanat, csilliárd ötlet megvalósítása, amit az elmúlt 35 évnek köszönhetek. A fotográfia szenvedély és művészet, minden fotózás során arra törekszem, hogy a legjobbat hozzuk ki a modellel, modellekkel minden pillanatból.
 • 2. Kreativitás és sokoldalúság: stúdiómban megannyi különböző stílusú fotózás lehetséges, legyen szó családi, divat, esküvői, boudoir vagy más témáról. Rugalmasak vagyunk és segítünk megvalósítani minden koncepciót és elképzelést.
 • 3. Profi felszerelés és technológia: A fotózás ma már több mint csak egy jó kamera és vakuk használata. Stúdióm a legújabb technológiával és felszereléssel rendelkezik, hogy minden kép magas minőségű legyen.
 • 4. Egyedülálló helyszín: Stúdióm kiváló helyen található Budapesten, a belvárosban, könnyen megközelíthető. Az egyedi belső tér és a környezet lehetővé teszi, hogy a fotózások szépek és stílusosak legyenek.
 • 5. Személyre szabott élmény: A fotózás nem csak képekről szól, hanem egy emlékezetes élményről is. Stúdiómban arra törekszünk, hogy minden modellünk egyedülálló és személyre szabott élményt éljen meg.
 • 6. Közösség és kapcsolatok: A fotóstúdióm nemcsak egy hely képek készítésére, hanem egy közösségi tér is, ahol ötleteket cserélhetünk és inspirálhatjuk egymást akár a virtuális térben is. Előzetesen egyeztetünk a kiegészítő szolgáltatásokról, igény esetén segítünk kiváló fodrász, stylist és sminkes alkalmazásával, hogy az eredmény a legjobb lehessen.
 • 7. Versenyképes árak: Bár kiváló minőségű munkát végzünk, az áraink versenyképesek és megfizethetőek. Mindenki számára elérhetővé tesszük a művészet eme ágát.
 • 8. Emlékezetes képek: Végül, de nem utolsó sorban, a fotóstúdióm mottója, hogy életetek fontos pillanatait adjuk át az örökkévalónak. Az általunk készített képek értékes kincsekké válnak, amelyek az idő múlásával patinásodnak igazán.
 • Összefoglalva, fotóstúdióm nemcsak egy hely a képek készítésére, hanem egy élmény, egy kreatív közösség és egy emlékezetes pillanatok megörökítésére szolgáló szentély. Örömmel ajánlom mindenkinek, hogy fedezze fel nálunk a fotográfia világát és éljen a lehetőséggel, hogy az élet fontos pillanatai örökkévalók legyenek a képek által.

35 éves szakmai tapasztalat...

több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem a fotográfia terén, 30 éve saját fotóstúdióval is büszkélkedhetek. Szakmai pályafutásom során számos különböző műfajban dolgoztam, de legfőképpen a glamour, boudoir, playboy magazinok, katalógusos business és fashion fotózásokban, de sikeresen dokumentáltam esküvőket és családi eseményeket, más rendezvényeket, témákat. Kreatív látásmódom és technikai felkészültségem lehetővé teszik, hogy minőségi képeket készítsek, és magabiztosan kezeljem a legkülönfélébb kihívásokat a fotózásban.

Gallery portret

Mi a business fotózás?  

Professzionalizmus és megbízhatóság képekben

A business fotózás egy olyan műfaj, amely a vállalatok, vállalkozások és szakemberek számára lehetővé teszi, hogy professzionális képeken keresztül mutassák be magukat és tevékenységüket. Ezek a képek az első benyomást keltve hivatottak megnyerni partnereik, ügyfeleik és munkatársaik bizalmát. A business fotózás célja, hogy az üzleti világot és a szakembereket meggyőző, megbízható és stílusos módon jelenítse meg.


A Business fotózás művészete:

 • Professzionalizmus: A business fotózás kiemeli a vállalatok és szakemberek professzionalizmusát és megbízhatóságát. A képek tükrözik a szervezet szemléletét és kultúráját.

 • Szakmai imázs: A business fotózás segít a szakmai imázs kialakításában. A képek mutatják, hogy a vállalkozás vagy adott szakember képes kezelni az üzleti kihívásokat és a szakma követelményeit.

 • Branding: A vállalatok és szakemberek saját arculatot és márkaidentitást építenek a business fotózás segítségével. A fotók támogatják a márkaüzenetet és a vállalati stílust.

 • Kreativitás és megközelítés: A business fotózásban is megtalálható a kreativitás és az egyedi megközelítés. A képek stílusosak és kifejezők, miközben pontosan ábrázolják a vállalkozást vagy adott szakembert.

A Business fotózás folyamata:

 1. Előkészületek: A business fotózás előtt a fotográfus és az ügyfél egyeztetik az elképzeléseket és a célokat. Megtervezik a helyszínt, a ruhát és a fényképezési napot.

 2. Fotózás napja: A képek készítésekor a fotográfus segít az ügyfélnek a legjobb pózok és megjelenés kiválasztásában. A fotózás során a megfelelő világítást és kompozíciót alkalmazzák.

 3. Utómunka: A fotózás után a képeket gondosan válogatjuk a megrendelővel közösen és utófeldolgozzuk, hogy a legjobb minőséget és hatást érhessük el.

 4. Kész képek: A kész képek digitális formában kerülnek átadásra az ügyfélnek.

A Business fotózás eredményei:

A business fotók nemcsak képek, hanem olyan eszközök is, amelyek segítik az ügyfeleket és partnereket a megbízhatóság és a szakmai képességek értékelésében. Ezek a képek hozzájárulnak az üzleti és a szakmai sikerhez, és növelik az ügyfelek és partnerek bizalmát. A business fotózás tehát nem csupán képek készítése, hanem egy eszköz a professzionalizmus és a sikeres szakmai kommunikáció elősegítéséhez.

Website gallery

Az első benyomás mind az emberekről, mind a weboldalakról

az első három másodpercben alakul ki. A látogatók gyorsan tovább kattintanak, ha az oldal nehezen kezelhető, nem tetszetős vagy nehezen navigálható.

Weboldalunk egyszerű, praktikus és vonzó dizájnt kínál, amelyet személyre szabunk az arculattervezés és a grafikai tervezés területén. Emellett hangsúlyozzuk, hogy az oldal tartalma is kulcsfontosságú. Egy professzionális üzleti portréfotóval akár megduplázhatod üzleti sikereidet.

Miért van szükséged magán személyként weboldalra ...

Magánszemélyként is számos ok lehet arra, hogy szükséged van egy saját weboldalra. A következőkben bemutatok néhány olyan indokot, amiért egy magánszemélynek érdemes lehet létrehozni és fenntartani egy személyes weboldalt:

 1. Személyes márkázás és önállóság: Egy saját weboldal segít kialakítani és erősíteni saját személyes márkádat az online térben. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon kifejezd önmagad, és bemutathasd a tehetségeidet, érdeklődési területeidet, céljaidat, vagy éppen munkásságodat.

 2. Portfólió és önéletrajz: Ha például művész, fotós, író vagy egyéb kreatív szakember vagy, a weboldal kiváló hely a munkásságod bemutatására. Itt teheted közzé portfóliód, írhatod meg az önéletrajzod, és megoszthatod szakmai tapasztalataid.

 3. Személyes blog vagy napló: Weboldaladon egy személyes blogot vezethetsz, ahol megoszthatod gondolataidat, élményeidet, vagy szakmai és személyes tapasztalataidat. Ez lehetőséget nyújt az írás, gondolatmegosztás és kapcsolatépítésre az olvasóiddal.

 4. Kommunikáció és kapcsolattartás: A weboldal segítségével könnyen tarthatod a kapcsolatot családtagjaiddal, barátaiddal és ismerőseiddel, különösen akkor, ha távol éltek egymástól. Fotók, hírek, események megosztásával közvetlenebbül tarthatod a kapcsolatot.

 5. Online jelenlét és ismeretségek építése: Egy saját weboldal lehetőséget ad arra, hogy ismerősökkel, közösségekkel és hasonló érdeklődésű emberekkel kerülj kapcsolatba. Ez segíthet új barátságok és szakmai kapcsolatok kialakításában.

 6. Képességek és hobbik bemutatása: Ha van egy szenvedélyed vagy hobbid, a weboldal alkalmas arra, hogy megmutasd másoknak is. Lehetséges videókat, képeket vagy leírásokat megosztani arról, amit a legjobban szeretsz.

 7. Önkifejezés és terápia: Az írás és a weboldal vezetése terápiás célokat is szolgálhat, mivel segítséget nyújthat a gondolataid kifejezésében és a kreatív kifejezési módok keresésében.

 8. Családi történelem és örökség megőrzése: Egy weboldal alkalmas a család történelmének és örökségének megőrzésére. Fotók, történetek és dokumentumok megosztásával emléket állíthatsz az elődeidnek és a múltnak.

 9. Személyes projektek és kezdeményezések népszerűsítése: Ha van egy olyan projekt, kezdeményezés vagy ügy, amely fontos számodra, a weboldal segíthet a népszerűsítésében és a támogatók megszerzésében.

 10. Tanulás és oktatás: Weboldaladon oktatóanyagokat, tanulási forrásokat vagy saját kutatásaidat oszthatod meg másokkal, és lehetőséget teremthetsz az online tanulásra.

Ezen okok közül bármelyik lehet indok arra, hogy egy magánszemély weboldalt hozzon létre. A weboldalak egyre könnyebben létrehozhatók és karbantarthatók, és segítenek az online jelenlét és önkifejezés terén.

Miért van szükséged kisvállalkozóként weboldalra ...

Az alábbiakban összefoglalom azokat az okokat, amelyek miatt minden kisvállalkozásnak szüksége van weboldalra:

 1. Gyors reakció képesség váratlan helyzetekre: Az online jelenlét lehetővé teszi, hogy a vállalkozás gyorsabban reagáljon váratlan helyzetekre, például járványügyi korlátozásokra. Jól felépített weboldal segítségével könnyedén átállhatsz online értékesítésre és tájékoztathatod ügyfeleidet.

 2. Megkülönböztetés a versenytársaktól: Még a kisvállalkozások számára is fontos, hogy hiteles és megbízható képet mutassanak. Egy modern, frissített weboldal növeli a vállalkozás hitelességét és vonzóbbá teszi az ügyfelek számára.

 3. Nagyobb közönség elérésének lehetősége: A weboldal segítségével nemcsak a helyi vásárlókat célozhatod meg, hanem a szélesebb közönséget is elérheted. A tudatos vásárlók keresik az online jelenléttel rendelkező vállalkozásokat, és ha Te nem vagy ott, akkor a versenytársaid elvihetik a vevőidet.

 4. Hatékonyabb kapcsolattartás az ügyfelekkel: Az online tér lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyen és kényelmesen lépjenek kapcsolatba a vállalkozással, például online foglalások vagy megrendelések útján. Ez a vevők elégedettségét és a vállalkozás hatékonyságát is növelheti.

 5. Profi megjelenés és megbízhatóság: A modern weboldal azt üzeni az ügyfeleknek, hogy a vállalkozás professzionális és megbízható. Ez növeli az ügyfelek bizalmát és segít elnyerni a vállalkozás jó hírnevét.

Az online jelenlét tehát nem csupán új ügyfeleket hoz, hanem meglévő vevők hatékonyabb kiszolgálását és megtartását is segíti. A weboldal segít a vállalkozásnak lépést tartani a változó piaci trendekkel és versenytársaival, így elengedhetetlen eszköz a sikeres kisvállalkozások számára.

Miért van szükséged nagy vállaltként  weboldalra ...

Nagy vállalatként is kiemelten fontos egy weboldal kialakítása és fenntartása a vállalkozásod számára. A következőkben részletesen kifejtem, miért van szükséged weboldalra a vállalkozásod sikere érdekében.

 1. Hitelesség növelése: A modern fogyasztók egyre inkább az interneten keresnek információkat és termékeket. Egy jól megtervezett weboldal hozzájárul a vállalkozásod hitelességének növeléséhez. A weboldal professzionális és megbízható megjelenést kölcsönöz, ami növeli az ügyfelek bizalmát.

 2. Elérhető közönség bővítése: Az online jelenlét lehetővé teszi, hogy elérj olyan embereket, akik korábban nem ismertek rólad vagy a vállalkozásodról. Az interneten szinte bárki elérhet téged, így a weboldal egyfajta digitális kirakat, ahol bemutathatod a termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

 3. Gyors reakció képesség váratlan helyzetekre: A váratlan helyzetek, például járványügyi korlátozások vagy piaci változások, gyors reakciót igényelnek. Egy weboldal lehetővé teszi, hogy azonnal frissített információkat adj a vevőidnek. Például tájékoztathatod őket az aktuális nyitvatartási időről, online rendelési lehetőségekről vagy speciális intézkedésekről.

 4. Hatékonyabb kapcsolattartás az ügyfelekkel: A weboldal segítségével könnyedén tarthatod a kapcsolatot az ügyfelekkel. Lehetőséged van az online üzenetek vagy visszajelzések fogadására, valamint az ügyfeleknek online megrendelési vagy foglalási lehetőségek biztosítására. Ez növeli az ügyfelek elégedettségét és hűségét.

 5. Termékek vagy szolgáltatások bemutatása: A weboldal lehetővé teszi a termékek vagy szolgáltatások részletes bemutatását. Galériák, leírások, árak, és vásárlási lehetőségek hozzáadásával könnyedén mutathatod be, hogy miért érdemes tőled vásárolni vagy igénybe venni a szolgáltatásaidat.

 6. Konkurenciától való megkülönböztetés: Egy weboldal segít abban, hogy kiemelkedj a konkurenciádból. Megmutathatod a vállalkozásod egyedi értékesítési pontjait (USP-kat), és miért vagy jobb választás a potenciális ügyfelek számára.

 7. Marketing és promóció lehetőségek: A weboldal alkalmas marketingkampányok lebonyolítására, például hírlevelek küldésére, kuponok vagy akciók promótálására. Ez növeli az eladásokat és az ügyfelek megtartását.

 8. Nyomon követhetőség és elemzés: A weboldalak lehetővé teszik az adatok és statisztikák gyűjtését, amelyek segítenek megérteni az ügyfélviselkedést és a weboldal teljesítményét. Ez segít a vállalkozásod fejlesztésében és hatékonyabb döntéshozatalban.

Összefoglalva, egy weboldal egy olyan eszköz, amely növeli a vállalkozásod hitelességét, elérhetőségét, és segíti a gyors reagálást váratlan helyzetekre. Emellett lehetővé teszi a hatékonyabb kapcsolattartást az ügyfelekkel, a termékek vagy szolgáltatások bemutatását, a konkurenciától való megkülönböztetést, és számos marketing- és promóciós lehetőséget kínál. Ezáltal hozzájárul a vállalkozásod sikeréhez és fejlődéséhez, függetlenül attól, hogy milyen változókkal kell szembenézned.

Miért van szükség arculat- és brand tervezésre egy cég számára..

Az arculat- és brand tervezés egy cég számára számos előnnyel járhat. Íme néhány ok, amiért érdemes lehet profi cégre bízni az arculattervezést:

 1. Egyedi megjelenés: Profi tervezők segítségével egy cég egyedi és azonnal felismerhető arculatot kaphat, ami segít kiemelkedni a versenytársak közül.

 2. Kreatív megoldások: A profi cégek kreatív csapatai új és innovatív ötletekkel állhatnak elő, amelyek segíthetnek egyedi és vonzó brandet létrehozni.

 3. Szakértelem és tapasztalat: A profi cégeknek általában kiterjedt tapasztalatuk van az arculattervezés terén. Ez lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan és hatásosan tervezzenek megfelelő stratégiát a cég imázsához.

 4. Konzisztencia: Profi tervezők segítségével könnyebben tartható a konzisztencia az arculat különböző elemei között, legyen szó logóról, színekről, betűtípusokról vagy marketinganyagokról.

 5. Célcsoport megfelelés: Az arculattervezés során a profi tervezők képesek olyan elemeket beépíteni, amelyek vonzzák a célcsoportot, és segítenek a cégnek hatékonyabban kommunikálni a célközönséggel.

 6. Hosszú távú befektetés: Egy jól kidolgozott arculat hosszú távon is hatékony lehet, és jelentős befektetés lehet a cég jövőjébe és növekedésébe.

 7. Professzionalizmus és hitelesség: Az összehangolt és profi megjelenésű arculat és jól felépített brand által a cég magabiztos, professzionális képet sugározhat.

 8. Idő- és erőforrás-megtakarítás: Amikor egy profi cégre bízod a brandtervezést, te és a csapatod több időt szabadságban tölthettek, mivel a tervezés és a kivitelezés teljes egészében a szakemberekre hárul.

Ez csak néhány indok, de az arculattervezés mögött rengeteg egyéb ok és lehetőség is meghúzódhat, amelyek hatással lehetnek a cég sikerére és hosszú távú fejlődésére.

Kedves Leendő Ügyfelünk!

Az Ön vállalkozásának sikere és megjelenése számunkra is fontos. Ezért szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a Muhari Photo Studio széleskörű szolgáltatásokat kínál, amelyek segíthetnek fejleszteni és erősíteni cégük online és offline jelenlétét.

Fotózás: Professzionális fotóink segítségével lenyűgöző megjelenést adunk, amelyek bemutatják vállalkozásukat és szolgáltatásaikat.

Weboldalkészítés: Egyedi, felhasználóbarát és kreatív weboldalakat tervezünk és készítünk, hogy vállalkozásuk az online térben is kitűnjön.

Céges arculattervezés: Az Ön cégének arculatát és márkáját egyedi és összehangolt módon tervezzük meg, hogy az Ön üzenetét hatékonyan közvetítsük.

Ha szeretnének egyedi árajánlatot kapni ezekre a szolgáltatásokra, kérjük, küldjenek nekünk egy rövid leírást vagy részleteket arról, hogy pontosan milyen típusú fotózásra, weboldalra vagy arculattervezésre van szükségük.


KEZDJÜK EL EGYÜTT! 

Hogy sikerre vigyük a vállalatát, váltakozását!