WEBOLDAL RÉSZLETEK

Tudtad, hogy az első benyomás egy emberről az első három másodpercben kialakul? Nincs ez másképp a WEB oldallal sem. A látogató szörfölve a neten igencsak gyorsan tovább kattint, ha nem tud könnyen eligazodni egy oldalon, ha nem szimpatikus az oldal felépítése, netalán nehézkes a keresés.

A WEB oldalad mi megszerkesztjük, hogy az egyszerűen, praktikusan használható legyen, arculattervezésben, grafikai tervezésben, a dizájn kialakításában állunk rendelkezésedre.

Az sem mindegy, hogy milyen tartalommal szembesül az adott oldalon. Egy igazán bizalmat keltő üzleti portréfotóval (lásd >>portré fotózás - business fotózás) akár megduplázhatod az üzleti bevételeidet.

Megkérdezted már magadtól, hogy az a fotó, ami a weboldaladon megjelenik rólad, az valóban elég jó, megnyerő, stílusos, meggyőző? Business portré esetében egy vezetőnek, vállalkozónak bizalmat keltő, munkáját és pozícióját kifejező üzleti portréfotóra lehet szüksége, ami szükség esetén készülhet életszerűen munka közben természetességet és rátermettséget sugározva. A felvételek készülhetnek stúdióban vagy informális munkakörnyezetben, esetlegesen többféle beállítással és többféle képkivágással, különböző háttérrel.