A Te címed

TERMÉK - TÁRGY

 FOTÓZÁS

Mai digitalizált világunkban egyre nagyobb teret kap az internetes vásárlás, a termékek internetes keresése. Ma már nem trendi megtapogatni a terméket, a terméknek fotóval kell eladnia magát. A vásárló többféle szögből, közelről, távolról is szemügyre szeretné venni a tárgyat/terméket, amihez elengedhetetlen a kiváló minőségű termék/tárgy fotó. Az a bizonyos három másodperc, ami alatt kialakul az első benyomás, itt is fontos, a megtekintő gyorsan lemond a vásárlási szándékról, ha nem látja azt, amit látni szeretne.

Egy nemzetközi kutatás alapján a vásárlási folyamatban a képeknek az emberek 67%-a tulajdonít nagy jelentőséget, megelőzve ezzel a 63%-ot elérő termékleírásokat. Vagyis az emberek a vizualitást előrébb helyezik, mint a szöveges tartalmat. A feladat tehát adott: olyan termékfotókat kell készíteni, amelyek közelebb hozzák a terméket. Tartsd észben, hogy az első benyomás mennyire meghatározó és a vizuális elemek azok, amik először megragadják a látogató tekintetét. Egy szép, minőségi termékfotó értéket közvetít, megbízhatóságot sugall és pozitív képet alakít ki a termékedről, például növelheti az eladási számot egy webshopban.

Tapasztalatom mondatja velem, hogy mindig bízd profi fotósra a fotózást! Biztos lehetsz benne, hogy ezek minőségi, jól felhasználható fotók lesznek. Stúdiónkban állunk rendelkezésedre.