STREET STYLE FOTÓZÁS

Részletek


A kétezres években számos fotós dokumentálta, hogy miként öltözik az utca embere. Izgalmas volt látni, hogy az "átlagember" miként teszi magáévá a kifutókon és a magazinokban látott trendeket, ahogy annak is volt hírértéke, hogy ki honnan szerezte be a viselt darabokat, hiszen a fast fashion mérhetetlen térnyerése előtt még vadászni kellett a stílusos, de megfizethető árú holmikat. Miközben egyre több ruhaüzlet nyílik, az utcakép egyre inkább uniformizálódik, temérdek ruhát vásárolunk, mindezt ugyanonnan és ugyanolyan ütemben, mint mások.

Fotósként anno magam is kimentem az utcára, hogy véletlenszerűen "levadásszak" pár stílusos civilt, próbáltam hitelesen megörökíteni, hogyan öltözik az utca stílusos embere.

Felkészültél? Ezen a fotózáson ezt fogjuk tenni. Kimegyünk az utcára, az előre átbeszélt útvonalon fotózunk, az előre kiválogatott stílusos szettekben. Kell ennél jobb?

Persze a felkészülés itt sem árt, csak megfelelő és profi előkészület eredményez profi képeket, amit nem árt észben tartani. Hasznos információkat a felkészüléshez a >>Boudoir fotózás>>Részletek menüpontban találsz, érdemes megfogadni a tanácsokat a tökéletes végeredményért. Indulhatunk?