SMINK ÉS HAJ

PROFI SMINK ÉS HAJ GLAMOUR FOTÓZÁSHOZ- SZÜKSÉG VAN ERRE?


MIÉRT VAN SZÜKSÉGED EGY PROFESSZIONÁLIS ÁTALAKÍTÁSRA?


Amikor nőket kezdtem fotózni, még csak lehetőségként ajánlottam fel a fodrászt és a sminkest.. Mára már tudom, hogy ez hiba volt. Van olyan hölgy, aki a profikat megszégyentően tudja kisminkelni magát, de valljuk be, többségünk a mindennnapokban alig, vagy egyáltalán nem használ sminket, illetve nem igazán elégedett a végeredménnyel.

Egy glamour fotózásnál egy profi átalakítás sokkal többet számít, mint gondolnád. A szakértők képesek rá, hogy felszínre hozzák a benned rejlő gyönyörű nőt, akit lehet, hogy eddig még nem is volt szerencséd megismerni. Pedig hidd el, ott van benned!

LÁSSUK, MIÉRT GONDOLOM EZT?

  • Fotósként nem szabad alábecsülni a jó frizura és a ragyogó smink erejét. Egy profi stylist pontosan tudja, hogyan kell kinézned egy fotózáshoz. A szépítő mesterek nem csak hogy segítik a munkámat és lerövidítik a retusálásra szánt időt, de segítenek is abban is, hogy te önbizalomtól kicsattanva léphess a kamerám elé.

  • A fotózás során azt szeretném, ha igazi szupermodellnek éreznéd magadat. Nem kezellek másként, mint ahogyan egy Victoria Secret modellt vagy egy Vogue címlaplányt szokás. Profi világításra, műtermi környezetre, beállított pózokra és természetesen lélegzetelállító sminkre és frizurára számíthatsz.

  • A sminkes és a fodrász éri el, hogy gyönyörűnek, elbűvölőnek és persze szexinek érezd magadat. Nekem pedig a jó fotókhoz pont erre a kisugárzásra van szükségem.

  • Persze a végső döntés a te kezedben van. A sminkmesterrel és a fodrásszal előre megbeszélheted, hogy milyen külsőre vágysz. Választhatsz egy természetes irányt, de vakmerő külsőt is kérhetsz. A kollégáim pontosan tudják, hogyan segíthetnek neked a kiteljesedésben, velük karöltve egészen biztosan a legjobb éned kerül majd előtérbe.

A fotózás egy nagyszerű élmény, bízz bennem! Egészen biztos, hogy nem fogod megbánni.

És hogy, hogyan készülj fel egy fehérneműs fotózásra?