MÉG TÖBB RÓLAM

Ismerkedjünk


Névjegyem: Muhari László fotóművész

Szenvedélyem, hogy megörökítsem a szépséget, a pillanatot, megállítsam a múló időt, hacsak egyetlen másodpercre is.

Több mint 25 éve vagyok fotós, legfőképpen Boudoir és Glamour fotós. 


Vallom,

hogy a művész szeme, kreativitása a fotózás minden pillanatában megnyilvánul, amikor szexi fehérneműben pózolsz, ha életed nagy eseményeit örökítem meg, menyasszonyként vagy istennő vagy az anyaság csodálatos érzése játszik az arcodon.


A pillanatok

A családi események, a gyermek születése és cseperedése, szülők, nagy- és dédszülők mosolya, mind, mind olyan pillanatok, amelyek egyediek és megismételhetetlenek, fotós szemmel 'a nagy pillanatok'. Én ezeket szeretném csokorban átadni, megörökíteni neked, és persze minden mást is, szívesen készítek portrét, reklámfotót is, a lényeg a kihívás, az izgalmas feladat és a profi végeredmény, az elégedett modell, megrendelő.

Gyakran találkozom olyan emberekkel, akik úgy gondolják, hogy róluk csak napszemüvegben és háttal készülhet jó fotó. Izgalmas látni, hogy miként dől meg ez a teória, hogyan változnak át modelljeim, hogyan ragadható meg a pillanat. Vallom, hogy mindenkiről lehet jó fotót készíteni, ha megnyitjuk a modell lelkét.


A fotózás a hobbim, a hobbim a munkám


Én erre tettem fel az életem, a fotózás a hobbim, a hobbim a munkám és erre nem sajnálom az időt és az energiát. Példaképeim Ken Marcus és Mario Casilli, akik a Playboy fotósaiként mesterien bántak a fényekkel, istennőként tisztelték a modelleket és csak a tökéletest fogadták el végeredménynek. Ha a fentiek megfogtak, akkor keress bátran, de ne hívj akkor, ha csak az ár alapján választasz fotóst. Én saját stúdióval rendelkezem, professzionális felszereléssel fotózom, a retust magam végzem, mert abban hiszek, hogy a fotóim és a látásmódom egyedisége így tud kiteljesedni. Az utómunka teszi fel az i-re a pontot, a magazin minőségű képek a te örömödre válnak számodra is elérhetővé.


Időben jelentkezz be!


Kérlek, hogy időben jelentkezz be, foglald le az időpontot, hogy a 'nagy eseményt' biztosan meg tudjuk örökíteni. Hívj a +36 20 498 8888 számon, keress a muhari@muhariphoto.com e-mail címen, vagy ha még csak gondolkozol a fotózáson, akkor tájékozódj a Facebook oldalamon.