REFERENCIÁK PISZKOZAT

Referenciák

REFERENCIÁK PISZKOZAT

Ide írhatsz...

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia.

Vezetéknév Keresztnév

Cégnév

GLAMOUR PHOTOGRAPHER

OF THE YEAR 2019

Muhari Glamour  Photography
the most creative glamour
photographer by the public vote
2019

PLAYBOY  PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2020

Muhari Playboy Photography
the most creative playboy
photographer by the public vote
2020

BOUDOIR  PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2021

Muhari Boudoir Photography
the most creative boudoir
photographer by the public vote
2021

PAYMENT INFORMATION


Before each photo shoot, we ask for an advance payment of 100 €

You can book an appointment only after paying a deposit, the amount of which can be settled by bank transfer. The advance also functions as a bereavement allowance . This means that we will not be able to refund the advance payment, if you cancel the booked appointment or do not come, the compensation money will be lost.

WE WILL NOT CONFIRM AN APPOINTMENT UNTIL THE ADVANCE ARRIVE!!!

You can pay this amount in person or by bank transfer

as follows:

MONEYGRAM / POST

László Muhari

1055 Budapest, Szent István krt. 15 2/12.

DOMESTIC TRANSFER

László MUHARI

OTP BANK: 11773061-00140979

INTERNATIONAL EURO TRANSFER

László MUHARI

OTP BANK

SWIFT CODE: OTPVHUHB

HU65 1177 3061 0014 0979 0000 0000

Egy igazi portré

Reggelente, amikor ébredés után a tükörben keressük önmagunkat, akkor valójában egy kiváló portrét láthatnánk, de talán többen is vagytok úgy, hogy rá sem ismertek a veletek farkasszemet néző hasonmásra, hiszen rendesen összegyűrt az ágy. Na, egy igazi portré nem ilyen, egy mosolygós, vidám arc kell legyen a fotózáson a végeredmény, egy megnyerő tekintet, egy önbizalmat sugárzó ábrázat. Elődeink nem nagyon tudtak élni a fényképezés adta lehetőségekkel, inkább megfestették, ki ne ismerné Mona Lisa mosolyát? Milyen lenne Mona Liza szomorú arccal? Ugye, hogy elképzelhetetl

A portré mint személyábrázolás

A portré vagy arckép a személyábrázolás egyik műfaja a fotózásban is. A szelfik korában kissé háttérbe szorult ez a műfaj, de lássuk be a hosszútávú fennmaradás mindenképpen a művészi kompozícióban rejlik. Fotósként megkeresem a legelőnyösebb beállítást és fényt, hogy elégedett modellként távozhass, és később térj vissza újra, hiszen portré minden életkorban és bármilyen apropóból készülhet. A mai rohanó világban, az internet korában, a business világában különösen fontos, hogy a portré alapján válogató megrendelő megnyerő, bizalmat ébresztő arcot lásson, valljuk be, könnyebben esik a választás olyan tanácsadóra, aki kedvesen tekint ránk a fotóról, legyen ő menedzser, bankár, üzletkötő, ingatlanos, oktató..., és ne feledkezzünk meg a Facebook reklámokról, az Instagram portrékról, egyáltalában a virtuális világban való megjelenésről.

Az első benyomás

Tudtad, hogy az első benyomás egy emberről az első három másodpercben kialakul? Egy igazán bizalmat keltő üzleti portréfotóval a marketing anyagodban akár megduplázhatod az üzleti bevételeidet, de a magánéletünkben is rettentően fontos az első benyomás, ami ezek szerint az emberekben már az első három másodpercben kialakul. Itt dől el, hogy alapvetően mit gondolunk a másik személyről, akkor is, ha ez egyáltalán nem tudatos.

MUHARI PHOTO STUDIO

Köszöntelek

A Te címed

Baconos-gombás csirketekercs, ropogós husi, krémes lágy sajtos töltelék, igazi ínyenc falat

Hamar elkészíthető csirketekercs, mennyei ízek, laktató finomság. A lágy töltelék és a ropogós csirke és bacon tökéletes összhangja.

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 40 dkg gomba
  • 1 vörös hagyma
  • 15 dkg reszelt ementáli sajt
  • 12 vékony szelet bacon
  • 1 tojás
  • olívaolaj
  • petrezselyem
  • só, bors

Elkészítése:

A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszeleteljük, olívaolajon megdinszteljük. Mikor elkészült, lecsöpögtetjük és összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet is. A csirke darabokon egy-egy kanál tölteléket elsimítunk, majd feltekerjük őket. Ezt követően a bacon szeletekbe becsomagoljuk a csirkemelleket. Kivajazott tepsibe tesszük és 30-35 percen át 180 fokon sütjük, amíg aranybarna lesz, apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük. Burgonyával, vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.


Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.