ÉPÜLET-ENTERIŐR

Részletek

 


Az épületfotózásra való felkészülés nem egyszerű. A jó hír, hogy a felszerelés rendelkezésre áll, ha időben jelzed az igényt, akkor lesz elegendő idő is a fotók elkészítésére.
Az idő azért is fontos tényező, mert meg kell tervezni a fotózást. Mindenképpen ki kell várni például egy külső fotózásnál a megfelelő időpontot a tökéletes kép elkészítéséhez! Ez akár évszakváltást is jelenthet!
Nem mindegy az időjárás sem, hiszen napos képet, csak napsütésben, esős képet csak esőben lehet készíteni az előzetes koncepciónak megfelelően. Nagy valószínűséggel utómunkára is szükség lesz, különleges igények estében esetleg hosszabb utómunka is szükséges lehet, amivel a költségek tekintetében is számolni kell.
Képeimmel igyekszem az egyediségre, megkeresem a különleges perspektívákat, hogy minél szebb képeket tudjak mutatni az épületekről, enteriőrökről.
Az enteriőr fotózása esetében a téma megtalálása a kihívás, hiszen csak úgy általában lefotózni egy belső teret estenként eredményezhet nagyon unalmas fotót. Továbbá fontos a rendezett helyszín, az oda nem való holmik elpakolása, az intim, személyes holmik eltüntetése, ha nem akarjuk ezeket megmutatni. Fontos a tisztaság, a szép környezet külső és belső fotózás esetében is, hogy szép lehessen a végeredmény