PORTRÉ FOTÓZÁS

A jó portréfotó arról szól, hogyan tudod egyetlen pillantással elnyerni a megtekintő bizalmát.

A portréfotókat számos helyen felhasználhatod, modelljeim legtöbbször:

  • weboldalra,
  • Facebookra,
  • LinkedIn-re

Sok múlik azon a fotón, amit online használsz. A portréfotózás során segítek megtalálni neked azokat a testtartásokat és pózokat, amik igazán előnyösek számodra, fontos, hogy a portréfotózás előtt feltétlen vedd igénybe a profi sminkest, de jól jöhet a stylist, és fodrász is és nem csak hölgyeknek.

Gyere el akkor is, ha úgy gondolod magadról, hogy egyáltalán nem vagy fotogén, esetleg még sosem készültek rólad jó fotók, bárki is próbálkozott volna. Egyébként 10 emberből 9 úgy gondolja, hogy róla nem lehet jó portréfotót készíteni, ami nem igaz! Természetesen rajtad is múlik, hogy lehet-e rólad jó képet készíteni, de nem az adottságaidon, hanem azon, hogy mennyire vagy ott fejben a fotózáson:nem vagy fáradt, hanem kipihent és jókedvű,nemcsak szürke ruhákat hozol, hanem színeseket is,és odafigyelsz a fotós utasításaira.

Portréfotózás során olyan fotókat készítünk, amin keresztül te magad, a saját személyiséged köszön vissza, amin keresztül barátaid, üzleti ügyfeleid rád ismernek, új ügyfeleid felé pedig bizalmat és szimpátiát építesz.