ÖNÉLETRAJZ FOTÓZÁS

Tudtad, hogy a hr-esek többsége elsősorban az önéletrajzodban lévő fotód alapján dönti el, hogy behív-e személyes interjúra?

Amikor egy átlagos hr-es egy nap 300 önéletrajz és önéletrajz fotó között próbálja megtalálni, hogy kinek adjon lehetőséget személyes interjúra, akkor nem fog minden cv-t elejétől a végéig elolvasni!

CV fotózás

Az első szempont, ami alapján dönt, az a pályázó önéletrajz fotója, a második szempont pedig az önéletrajz strukturáltsága, összképe, és nem a tartalom!

Tudom, hogy ez nonszensz, de mind felmérések, mind személyes tapasztalataim, továbbá 25 éve hr szakértő férjem szerint is így működik!

Így csak egy kérdés van, az aznapi 300 pályázat közül kiemelkedik-e annyira a te önéletrajzod, azon belül is a fotód, hogy behívjanak interjúra?

Vajon mi lesz rólad az első gondolata?

  • Ez egy szimpatikus ember, vagy már a CV fotó alapján unszimpatikus?
  • Vezető pozícióra pályázol és az önéletrajzodban egy mobillal készített CV fotó van. Mennyire komoly egy ilyen pályázó?
  • Ennyire igénytelen, ennyire nem ad magára, hogy amatőr önéletrajz képpel akar 0,5-3 milliós Ft havi nettó fizetésű pozícióra pályázni?

Az önéletrajz fotó után következik minden más. Ha itt elakadsz, akkor sajnos vége a dalnak. Nem fogsz eljutni addig, hogy a hr-es behívjon állásinterjúra!

Tudom, hogy nonszensz, de sajnos a mai napig igaz, hogy az első benyomással kezdődik minden. Álláskeresés során az önéletrajzoddal találkoznak először és a benne lévő önéletrajz fotóddal. Egyáltalán nem mindegy, hogy mit adsz ki a kezedből!...

Önéletrajz fotózás professzionális fotóstúdióban

Az önéletrajz fotózást az általad kért időpontban szervezzük meg, és igény szerint a képátadás rövid határidővel, akár már másnap megtörténik! Jelentkezz be az alább látható naptárban lévő valamelyik szabad időpontba, és az utána következő napon már új, professzionális cv fotó lesz az önéletrajzodban.