MÉRT VÁLSAZ MINKET

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Főként emberek, családok fotózására specializálódtunk, így nem kell aggódnod, hiszen pontosan tudjuk, hogyan készítsünk őszinte és természetes családi képeket, mely beállítások a legelőnyösebbek és egyben kényelmesek is.
Szeretjük az ötleteket megvalósítani, de örömmel segítünk a teljes családi fotózás kitalálásában is. :)

Professzionális stúdió

Budapest XI. kerületében található nagy alapterületű stúdiónk a legmagasabb minőséget képviseli, rengeteg díszlettel, kellékekkel, változatos burkolatokkal. A kényelem is fontos szempont, hogy minden család jól érezze magát.

Smink és öltöző szoba

Ahol nagyon kényelmesen lehet lepakolni és készülni a fotózásra. Átöltözésekkor személyes teret biztosít a babák öltöztetésében pedig pelenkázó is rendelkezésre áll.

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen alkotunk azonnal visszanézhetőek a családi képek nagy kijelzőkön, így tökéletesre hangolhatjuk a beállításokat és biztosan megalkotjuk kedvenc fotóitokat.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így csakis a magas, prémium minőségre számíthatsz Nálunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várnod a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott képeket.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehettek, nem kérünk előleget, sőt csak akkor kell fizetnetek, ha tetszenek a készült képek, ez a Mi megelégedettségi garanciánk számotokra....