KREATÍV FOTÓZÁS

Részletek

Mi is az a kreatív fotózás? 


Van egy zseniális ötleted a fotózásra? Valósítsd meg! A kreatív fotózás pont erről szól. Léggömbből ruha? Igen. Extrém smink? Igen. Szóval minden, ami a kreatív elme szüleménye. Egy ilyen fotózáson igazán eleresztheted a fantáziádat. Számos reklámkampányhoz készítettem kreatív fotókat, amelyek esetleg óriás plakát formájában köszönnek vissza az utcán. Izgalmas egy ilyen fotózás a fotósnak, az alkotónak és a modellnek egyaránt, hiszen a végeredmény előfordulhat, hogy mindösszesen egyetlen kidolgozott fotó lesz, de ahhoz, hogy ide eljussunk számos kattintásra lehet szükség, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen.


A téma, a helyszín, a modell egysége


Nehéz meghatározni, hogy a kreatív fotózásra hogyan is kellene felkészülni. Mint minden munka ez is a tervezéssel kell, hogy induljon. A téma, a helyszín, a modell egysége kell, hogy életre keljen a képeken. Mindehhez jó előre érdemes egyeztetnünk a koncepciót, átbeszélni az elképzelésedet és megvizsgálni a lehetőségeket.

A fotózáshoz jól kell megválasztani a helyszínt, ha ez külső helyszín, akkor a napszakot, és nem elhanyagolható az időjárás sem. Amennyiben a stúdió mellett döntesz, akkor ott a díszlet és kellék kérdésében szükséges előzetes tervet készíteni és mihamarabb egyeztetnünk személyesen is, hogy megtudjam építeni a díszletet.

Az időkeret

A kreatív fotózás esetében nehéz meghatározni az időkeretet, hiszen a végeredmény a fontos, annak rendeljük alá az erőforrást. Minden esetre a legrövidebb intervallum is 2-3 óra, ami mindenképpen szükséges lesz.


És egy leheletnyi apróság...

A kreatív fotózás esetében is szükséges lehet a modellek felkészítése, smink, haj turbózása. Profi sminkes és fodrász rendelkezésre áll a stúdiómban, a kiváló végeredmény garantált.

A kreatív fotózás nem tucatmunka, minden esetben egyedi ötlet, egyedi megvalósítás és egyedi ár lesz a megoldás, keress bátran! Kedves Megrendelő, ne habozz, várom az egyedi ötletet, és indulhat a fotózás!

A FOTÓMŰVÉSZET


A fotóművészet egy érzés, amit nem lehet megtanulni vagy szavakba önteni, ennek a lelkünk legbelső szépségéből kell fakadnia, ez olyan mint a festészet. Mindenki ugyanazzal az ecsettel viszi a vászonra az olajfestéket, de mégis keveseknek adatik meg, hogy maradandó vizuális élményt, valódi alkotást hagyjanak hátra az utókor számára. Stúdiónk ezt a hagyományt próbálja tovább vinni, a múlt értékeit megőrizve, a jelen köntösével felruházva, egy magasabb esztétikai értéket követve mindenki legnagyobb megelégedésére. A legerősebb motiváció a munkámban, hogy elkapjam azt a pillanatot, amikor minden tökéletes egységet alkot. " ... just a moment..."