KREATÍV FOTÓZÁS RÉSZLETEK 


Nehéz meghatározni, hogy a kreatív fotózásra hogyan is kellene felkészülni. Mint minden munka ez is a tervezéssel kell, hogy induljon. A téma, a helyszín, a modell egysége kell, hogy életre keljen a képeken. Mindehhez jó előre érdemes egyeztetnünk a koncepciót, átbeszélni az elképzelésedet és megvizsgálni a lehetőségeket.

A fotózáshoz jól kell megválasztani a helyszínt, ha ez külső helyszín, akkor a napszakot, és nem elhanyagolható az időjárás sem. Amennyiben a stúdió mellett döntesz, akkor ott a díszlet és kellék kérdésében szükséges előzetes tervet készíteni és mihamarabb egyeztetnünk személyesen is, hogy megtudjam építeni a díszletet.
A kreatív fotózás esetében nehéz meghatározni az időkeretet, hiszen a végeredmény a fontos, annak rendeljük alá az erőforrást. Minden esetre a legrövidebb intervallum is 2-3 óra, ami mindenképpen szükséges lesz.
A kreatív fotózás esetében is szükséges lehet a modellek felkészítése, smink, haj turbózása. Profi sminkes és fodrász rendelkezésre áll a stúdiómban, a kiváló végeredmény garantált.
A kreatív fotózás nem tucatmunka, minden esetben egyedi ötlet, egyedi megvalósítás és egyedi ár lesz a megoldás, keress bátran! Kedves Megrendelő, ne habozz, várom az egyedi ötletet, és indulhat a fotózás!