KISMAMA FOTÓZÁS

Részletek

Mi is az a kismama fotózás?


Az élet legcsodálatosabb ajándéka, mikor egy nő gyermeket hord a szíve alatt. Egy hihetetlen csoda, ahogy fejlődik az új élet, minden napja meglepetés, a boldogság és várakozás csodás pillanatai. Ezt a csodálatos állapotot mindenképpen érdemes megörökíteni. Ne feledjétek, a fogantatással induló új élet egy újabb portfólió, ezzel a nagyon fontos időszakkal és ezekkel a képekkel kezdődhet születendő babátok élettörténetének dokumentálása. Később, a családi beszélgetések során öröm lesz az olyan képeket nézegetni, amikor a csemete még benne volt anya pocakjában. Foglaljatok időpontot mihamarabb, gondolva arra is, hogy a pocaklakó esetlegesen előbb is kikívánkozhat a csodálatos külvilágba.


Harmónia, meghittség, szeretet


A kismama fotózás során azt a csodálatos érzést szeretném visszaadni a fotókon, ami belőled árad, a meghittséget, a gondoskodó odafigyelést, a szeretetet, ami a pocaklakó felé nyílik meg. Ehhez természetesen nélkülözhetetlen az, hogy a téged körülvevő világ segítse ezt hangsúlyozni, az áradó harmónia láthatóvá váljon. Szükséges ehhez a megfelelő helyszín, kellenek kényelmes, stílusos ruhák, hozz magaddal legalább két három garnitúrát, számodra kedves kiegészítőt, legyen az a születendő gyermeked első plüss macija, cipője, a te kabalád, pároddal közös kabalátok... Törekedj a kényelemre, hiszen a fotózás nagy pocakkal fárasztó lehet, de hidd el, megéri, ezek a képek a szíved alatt hordott apróság első képei!


Mennyi időt vesz igénybe a fotózás?

Az időkeret mindig fontos kérdés, ami sok mindentől függ: szabadban vagy műteremben fotózunk, lesz-e extra utazás például egy pipacsmezőre. Amennyiben a stúdiót választod, akkor az is lényeges, hogy milyen csomagot választotok, mennyi képet kértek, hányszor fogsz átöltözni. Minimálisan egy kismamafotózás 1-1,5 órát vesz igénybe, de ez akár hosszabbra is nyúlhat a fentiek függvényében.


Készíthetünk közös képeket "apával" együtt is?

Naná, életetek nagy eseménye ez, miért ne örökítenénk meg! Kismama és kispapa együtt szeretetben, ölelésben, mi lehetne ennél csodálatosabb az új élettel a szíved alatt... Van, aki családja körében is szeretne közös képeket, ennek a kérésnek is eleget tudunk tenni.


Smink, haj

Kedves Kismama! Persze, hogy fontos a smink és haj is, természetesen profi sminkest és fodrászt is tudunk biztosítani, de te magad is elkészítheted a toaletted. A fő az, hogy csodálatosan érezd magad, a női szépséged sugározzon (ez természetesen nem smink és frizura kérdése), áradjon rólatok a harmónia, én akkor tudom a varázslatos pillanatokat megörökíteni.


Milyen helyszínt válasszunk?

A helyszín választásánál mindenképpen érdemes figyelembe venni az időjárás kínálta lehetőségeket, a személyes elképzeléseket, a kedvenc helyeket. Számomra nem kizárt a hosszabb utazás sem, viszont kismamaként korlátos lehet az utazással tölthető idő. Amennyiben nem a stúdiómat választjátok helyszínnek, hanem esetleg egy külső csodálatos helyet, úgy vegyétek figyelembe a terepviszonyokat is, hogy a megközelítés várandósan ne legyen megugorhatatlan kihívás. Annak sincs részemről akadálya, hogy otthonotok, a születendő kis jövevény új otthona legyen a fotózás helyszíne.Szexis kismama fotók

Készülhetnek-e érzéki, szexis kismamafotók? Csodálatos élmény az anyaság érzése! A születés pillanatában a mezítelen csöppség teste azonnal egybeforr az anya testével, amint a mellkasára teszi édesapja a kis csöppséget. Természetesen van arra lehetőség, hogy megörökítsük a test gyönyörűségét, az állapotot, amikor a csöppség még nem látta meg a napvilágot. Egy szolid világítás, egy érzéki pillantás, a test sziluettje mesés végeredménnyel járhat, választhatsz ezen lehetőségek közül is, akkor is, ha ennek előtte nem érezted úgy, hogy csodálatos testedet ilyen módon is meg kellene örökíteni.