HOGYAN KÉSZÜLJ


A kismamafotózás kellékei, ruhák, kiegészítők
A kismama fotózás során azt a csodálatos  érzést szeretném visszaadni a fotókon, ami belőled árad, a meghittséget, a gondoskodó odafigyelést, a szeretetet, ami a pocaklakó felé árad. Ehhez természetesen nélkülözhetetlen az, hogy a téged körülvevő világ segítse ezt hangsúlyozni. Kellenek ehhez kényelmes, stílusos ruhák, hozz magaddal legalább két három garnitúrát, számodra kedves kiegészítőt, legyen az a születendő gyermeked első plüss macija, cipője, a te kabalád, pároddal közös kabalátok... Törekedj a kényelemre, hiszen a fotózás nagy pocakkal fárasztó lehet, de hidd el megéri, ezek a képek a szíved alatt hordott apróság első képei!


Mennyi időt vesz igénybe a fotózás?
Az időkeret mindig fontos kérdés, de sok mindentől függ: szabadban vagy műteremben fotózunk, lesz-e extra utazás például egy pipacsmezőre. Amennyiben a stúdiót választod, akkor az is lényeges, hogy milyen csomagot választotok, hányszor fogsz átöltözni. Minimálisan egy kismamafotózás 1-1,5 órát vesz igénybe.


Készíthetünk közös képeket "apával" együtt is?

Naná, életetek nagy eseménye ez, miért ne örökítenénk meg! Van, aki családja körében is szeretne közös képeket, ennek a kérésnek is eleget tudunk tenni.


Smink, haj

Kedves Kismama! Persze, hogy fontos a smink és haj is, természetesen profi sminkest és fodrászt is tudunk biztosítani, de te magad is elkészítheted. A fő, hogy csodálatosan érezd magad, a női szépséged sugározzon (ez ugyanis nem smink kérdése), akkor tudom a varázslatos pillanatokat megörökíteni.