JEGYES FOTÓZÁS

HOGYAN KÉSZÜLJ


JEGYES FOTÓZÁS, PÁROS FOTÓZÁS - hogy ez a nap is örök emlék legyen, a meghitt pillanatok ne repüljenek el nyom nélkül... Mindenki izgul, hogy miként fog szembenézni az objektívvel, nincs rá okotok, hiszen szépek vagytok, imádjátok egymást, örömet szeretnétek szerezni egymásnak. 'Jó buli lesz' és nem utolsó sorban kiváló főpróba a 'nagy nap előtt'. Így készüljetek:


Hogyan öltözzetek?

Azt gondolom az első és legfontosabb szempont a kényelem, hogy jól érezzétek magatokat a fotózáson, tehát semmiképp nem kell túl szűk, túlságosan rövid ruha vagy túl magas sarkú cipő. A hölgyek mindig csinosabbak az alkatuknak megfelelő szoknyában, mint nadrágban, de nem ez a lényeg, egyedül az a fontos, hogy olyan ruha legyen, amiben jól érzed magad a fotózás napján! A párod is legyen fess, de a hangsúly itt is a kényelem, és ne felejtsétek el összehangolni a stílust, az öltözetet, és a színeket. Ne feledkezzetek meg a kiegészítőkről sem! Ha végképp nincs ötletetek, akkor ne csüggedjetek, segítek, egyeztessünk a fotózás előtt.

 

A hölgyeknek a profi smink és haj itt sem árt, de a kevesebb néha több, egy szép, diszkrét smink lehet, hogy jobban illik hozzád, az a lényeg, hogy légy sugárzóan természetes, jókedvű, pihenjétek ki magatokat! 
Hozzatok-e magatokkal valakit, akár négylábú kedvencet? 
Nem igazán szoktam támogatni idegen jelenlétét, mert szerintem elvonja a figyelmet kettőtökről, de vannak olyan helyzetek, amikor ez nem igaz. A négylábú kedvencek esetében mindenképpen megfontolandó, hogy hajlamos unatkozni, ha éppen nem szerepel a képen, akkor legyen, ami leköti.


Hová menjünk? 

Igazából bárhova mehetünk, szabadtérre, stúdióba, étterembe, szállodába, olyan helyre, amihez valamilyen közös emlék fűz. A kültéri fotózásnál mindenképpen célszerű figyelni az időjárás előrejelzést, sem túl meleg, sem túl hideg nem kedvező. Egy jegyes fotózás általában 1,5-2 óra, ezzel kalkuláljatok, talán a romantikus pillanatoknak jobban kedvez a naplemente, a délutáni napsütés, de ihletet meríthettek az internetről is.


Van esetleg olyan dolog, hobbi vagy sport, amit szeretnétek megörökíteni? 
Ez sem akadály, egyeztessünk és határ a csillagos ég. Ha még ezen felül is van olyan, amit szívesen megkérdeznétek, ne habozzatok, egyeztessünk (+36 20 498 8888), hogy a fotózás a lehető legjobb élmény legyen, egy közösen eltöltött csodálatos nap, amit megörökítünk.
...