HÁZIASSZONY FOTÓZÁS RÉSZLETEK


"Egy nő több, mint csak asszony."

(Szendrey Júlia)

Ezután merjük azt mondani, hogy a régi idők lejártak... Valójában bizonyos értelemben igen, hiszen mára a negyven az új harminc! Egy ötvenes nő maga az érett barack! Nagyanyáink sugárzó arca, pedig egyenesen gyönyörködtet.

Kedveseim! Erre a fotózásra titeket várunk, amennyiben szeretnétek megmutatni a párotoknak, önmagatoknak, hogy a kor nem számít, a szépség belülről fakad, a lélek örökké fiatal marad.

Nem szégyen ebben a korban egy-két trükköt sem bevetni ahhoz, hogy fokozzunk az élményt. Egy professzionális smink, frizura, fiatalos, stílusos toalett, mi kell még? Megállítjuk pár órára az időt, kizökkentünk a mindennapok darálójából, egy jó hangulatú fotózáson segítünk, hogy megismerd önmagad, merj is önmagad lenni. Előnyös oldaladat kiemeljük, egy kis utómunkával ragyogóvá tesszük a képeket és már kész is a varázslat. Tégy próbát, ha eddig ebben nem volt részed, hidd el, megéri!


Egy háziasszonynak, édesanyának, nagymamának mindenre jut ideje. Tényleg mindenre? Ha egy kicsit jobban megnézzük, akkor általában csak egy valami szokott kimaradni: önmaga. Ezen a fotózáson arra szeretnénk rámutatni, hogy mi az kicsi plusz, ami ahhoz kell, hogy önmagatokra is jobban tudjatok figyelni.

Az első lépést már megtettétek, jelentkeztetek egy nem mindennapi élményt adó fotózásra.

Kipihenten célszerű érkezni hozzánk, ahol profi sminket kaptok, frizurát készítünk, segítünk, hogy mi áll nektek a legjobban. A fotós smink és haj nem egyenlő a hétköznapi sminkkel, frizurával, a fotóslámpák intenzívebb attrakciót szeretnek. Bízzatok bennem, a varázslatban, hogy utána a hétköznapokban is bevethessetek néhány trükköt.

Mindenképpen nézzetek be a gardróbba, kedvenc ruhátok mellett jól jöhet egy rövid túra a bevásárlóközpontban, de mi is segítünk, hogy mi állna a legjobban, bátran kérdezzetek.

Mindenképpen olyan holmikat válasszatok, amiben jól érzitek magatokat! A szettekhez mindig válassz megfelelő cipőt és ékszereket is, amit szívesen viselsz.

Mindig próbáld fel a választott szetteket, hogy valóban úgy állnak-e rajtad, ahogy elképzelted. Ellenőrizd, hogy makulátlanok-e, ne lógjon mosási útmutató. Több szettel készülj, a fotózás során is tudsz egyeztetni velem, hogy a legjobbat tudjuk megörökíteni.

Az ördög mindig a részletekben rejlik, a háziasszony fotózás előtt ne feledkezz meg a pedikűrről és a manikűrről! Az ápolatlan körmök a fotókon is azok lesznek, és egy istennő ezt nem engedheti meg magának. Figyelj a színekre, a kiválasztott szettekre is gondolj!

Ne feledkezz meg a szőrtelenítésről, a lábaidról, a karodról, bajuszról és a szemöldöködről sem! Sajnos a szőrtelenítés okozhat bőrirritációt, fontos, hogy jól időzíts és kezeld a szőrtelenített felületeket.

Frissen festesd a hajad, ne legyen lenőve a fotózás napjára, de azért nem árt, ha nem aznap történik a festés esetleg a vágás. Kozmetikai kezelésed is jól kell időzíteni, a bőrradír és hidratálás feltétlenül szükséges, hogy a smink hibátlanul mutathasson az arcodon. Ne csak kívülről, hanem belülről is hidratálj, a fotózás előtti napokban fogyassz a megszokottnál több folyadékot, csökkentsd a sót és ne igyál alkoholt, mert ezek dehidratálják a bőrt.

Ne használj új kozmetikumot, ki nem próbált barnító technikákat, új krémet ne a fotózás előtti napokban kezdj használni! A szoláriumot sem közvetlenül a fotózás előtt kezdd el!

Fontos, hogy a fotózás előtti éjszaka eleget aludj, sőt, legjobb, ha már egy héttel előtte odafigyelsz erre.

A fotózás előtt fontos, hogy lenge, laza ruhákat viselj, ne vegyél fel szoros zoknit vagy egy szűk melltartót, mert ezek nyomot hagynak a bőrön.

Ha minden előkészülettel végeztél, akkor már csak egy dolgod van: add át magad, és élvezd a fotózást, az élmény a tiéd, a kezdeti szorongás gyorsan elillan, hidd el önfeledt élményben lesz részed!