GLAMOUR

 RÉSZLETEK 


A glamour fotózás során érzéki, erotikus, szexi képek készülnek fehérneműben vagy anélkül. A glamour fotózásnál egy kiválasztott helyszínen - legyen az szállodai szoba vagy lakás, de akár a felépített stúdió helyszín - készítjük a képeket az elképzeléseidnek megfelelően. Természetesen nem maradhat el a varázslat, a csábító smink, a tökéletes haj. A glamour fotózásnál az izgalmas fehérnemű fokozza a varázslatot, de mindenképpen szexisebben, merészebben mutathatod meg magad.

Ismerd meg a fotóst!
Nem könnyű pózolni önfeledten egy ismeretlen ember előtt, ezért célszerű egy személyes beszélgetés a nagy nap előtt. Különösen fontos ez a glamour fotózás alkalmával, hiszen komfortosan kell érezned magad a kamera előtt, miközben éppen a komfortzónádból zökkensz ki. Nem csak neked nyújt majd segítséget a találkozó, de a fotós is képet kaphat arról, hogy milyen stílusú fotókra vágysz, hogy milyen az egyéniséged.


Mindenképpen ismerd meg a portfóliómat, a képeimet, a képeim hangulatát, a stílust, hogy milyen végeredményre számíthatsz!
Nem kérdés, hogy profi képek, csak profi sminkkel és frizurával készülhetnek. Nem érdemes ezen spórolni, hiszen a pillanat örök marad. A fotós smink és haj nem egyenlő a hétköznapi sminkkel, frizurával, a fotóslámpák intenzívebb attrakciót szeretnek. Szakmailag jól felkészült sminkesről és fodrászról én gondoskodom, hidd el, értik a dolgukat, behunyt szemmel bízd rájuk magad! Hercegnő leszel, gyönyörűséges modell, mert megérdemled!


Tervezd meg a fotózásod!
És használd a fantáziád, a kevesebb néha több, lehet egy-egy kedvenc pulcsi vagy blúz is szexis, csak villanjon a váll, de stúdióban is rendelkezünk szexis ruhákkal, amiből válogathatsz... Mindenképpen olyan holmikat válassz, amiben csábítóan jól érzed magad, istennő vagy. A szettekhez mindig válassz magas sarkú cipőt és ékszereket is, amit szívesen viselsz.
Mindig próbáld fel a választott szetteket, hogy valóban úgy állnak-e rajtad, ahogy elképzelted. Ellenőrizd, hogy makulátlanok-e, ne lógjon mosási útmutató. Több szettel készülj, a fotózás során tudsz egyeztetni velem, hogy a legjobbat tudjuk megörökíteni. Akár előzetesen is kikérheted a tanácsomat, ha nincs konkrét elképzelésed.


Az ördög mindig a részletekben rejlik, a glamour fotózás előtt ne feledkezz meg a pedikűrről és a manikűrről! Az ápolatlan körmök a fotókon is azok lesznek, és egy hercegnő ezt nem engedheti meg magának. Figyelj a színekre, a kiválasztott szettekre is gondolj!
Ne feledkezz meg a szőrtelenítésről, a bikinivonaladról, a lábaidról, a karodról, bajuszról és a szemöldöködről sem! Sajnos a szőrtelenítés okozhat bőrirritációt, fontos, hogy jól időzíts és kezeld a szőrtelenített felületeket

.

Frissen festesd a hajad, ne legyen lenőve a fotózás napjára, de azért nem árt, ha nem aznap történik a festés esetleg a vágás. Kozmetikai kezelésed is jól kell időzíteni, a bőrradír és hidratálás feltétlenül szükséges, hogy a smink hibátlanul mutathasson az arcodon. Ne csak kívülről, hanem belülről is hidratálj, a fotózás előtti napokban fogyassz a megszokottnál több folyadékot, csökkentsd a sót és ne igyál alkoholt, mert ezek dehidratálják a bőrt.


Ne használj új kozmetikumot, ki nem próbált barnító technikákat, új krémet ne a fotózás előtti napokban kezdj használni! A szoláriumot sem közvetlenül a fotózás előtt kezdd el!
Fontos, hogy a fotózás előtti éjszaka eleget aludj, sőt, legjobb, ha már egy héttel előtte odafigyelsz erre.


A glamour fotózás előtt fontos, hogy lenge, laza ruhákat viselj, ne vegyél fel szoros zoknit vagy egy szűk melltartót, mert ezek nyomot hagynak a bőrön.
Ha minden előkészülettel végeztél, akkor már csak egy dolgod van: add át magad, és élvezd a fotózást, az élmény a tiéd, a kezdeti szorongás gyorsan elillan, hidd el önfeledt élményben lesz részed!


.