ÉTEL FOTÓZÁS 


"Nekem ezt jelenti az étel: az otthont, a szépséget, a tápláló szeretetet és az élet örök körforgásának érzését."

(Pokorny Lia)

Nagyon tudok azonosulni a művésznő gondolataival, életérzésével'. Számomra minden étkezés ünnep, a gyertya lángja adja a tüzet, az otthon melegét szimbolizálva. Hiszek a szépen terített asztal szentségében, hogy mindenkinek kellene időt szánnia arra, hogy ebben a miliőben élvezze nap, mint nap az étkek ízét. Talán innen az ételfotózás szeretete, na meg a főzés iránti rajongás miatt is, mi tagadás imádok főzni, imádok enni.

Az ételfotózás speciális és igen bonyolult területe a fotózásnak. Ahhoz, hogy szép, igényes ételfotókat készítsünk, profizmusra van szükségünk, professzionális fényképezőgépre, kiváló 'food stylistra' és persze chefre, aki csodás ételeket kreál nekünk. Ha érzel ebben fantáziát, akkor ezeket megvalósíthatod te magad is, nyilvánvalóan némi gyakorlással.

Persze, ne feledjük, a legalapvetőbb dolog az, hogy szenvedélyesen szeressük az ételeket. Részemről ebben biztosan nem lesz hiba! Ha te is így vagy ezzel, és alkotásaidat szeretnéd professzionálisan megörökíteni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, egyeztessük a részleteket! A próbamenüre már számíthatsz is ránk!


GALÉRIA I

GALÉRIA II