ÉTEL FOTÓZÁS

Képgaléria

Ételfotózás - Kinek mit jelent az étel?

"Nekem ezt jelenti az étel: az otthont, a szépséget, a tápláló szeretetet és az élet örök körforgásának érzését."

(Pokorny Lia)

Nagyon tudok azonosulni a művésznő gondolataival, életérzésével'. Számomra minden étkezés ünnep, a gyertya lángja adja a tüzet, az otthon melegét szimbolizálva. Hiszek a szépen terített asztal szentségében, hogy mindenkinek kellene időt szánnia arra, hogy ebben a miliőben élvezze nap, mint nap az étkek ízét. Talán innen az ételfotózás szeretete, na meg a főzés iránti rajongás miatt is, mi tagadás imádok főzni, imádok enni.


Ételfotózás - fantázia

Az ételfotózás speciális és igen bonyolult területe a fotózásnak. Ahhoz, hogy szép, igényes ételfotókat készítsünk, profizmusra van szükségünk, professzionális fényképezőgépre, kiváló 'food stylist-ra' és persze chef-re, aki csodás ételeket kreál nekünk. Ha érzel ebben fantáziát, akkor ezeket megvalósíthatod te magad is, nyilvánvalóan némi gyakorlással.

Persze, ne feledjük, a legalapvetőbb dolog az, hogy szenvedélyesen szeressük az ételeket. Részemről ebben biztosan nem lesz hiba! Ha te is így vagy ezzel, és alkotásaidat szeretnéd professzionálisan megörökíteni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, egyeztessük a részleteket! A próbamenüre már számíthatsz is ránk!