Esküvő 

Részletek

Az esküvő minden Nő várva várt álma...


Az esküvő minden Nő várva várt álma, ami mindenki életében egyszer eljön! Egyszeri és megismételhetetlen pillanatok ezek! Örökíttessétek meg életetek e legszebb állomását a legmagasabb művészi igényességgel stúdiónkban. A házasságkötés meghitt pillanataiból csak ezek az emlékképek maradnak meg igazán örökre. Mindannyian ebből ismerjük meg nagyszüleik fiatalságának legszebb pillanatait, engedjétek meg Ti is magatoknak, hogy a legjobbat kapjátok e jeles életfordulón.


Hogyan készül a nagy nap fotózására?

Az esküvői fotózásra kicsit másképp kell előkészülni és ezt nem árt észben tartani, ha profi végeredményt szeretnétek, de gyanítom, ezt már tudjátok, hiszen gőzerővel folyik a szervezés!

A jó hír az, hogy az esküvő napján is nyújtózkodva fogtok ébredni és nagy izgalommal kezditek a készülődést a jeles eseményre. A rossz hír viszont az, hogy régen rossz, ha a fotózásra a készülődést ekkor kezded csak el, és ráadásul nem csak a hölgyeknek vannak feladataik!


Mire figyelj:
- pihend ki magad, de tényleg, ezt vedd komolyan, hiszen a fáradt arc nem jól mutat a képeken,
- kozmetikushoz legalább egy héttel előtte célszerű elmenni, hogy a kezelések nyomai se látszanak, különösen célszerű figyelni a szoláriumra,
- a sminket célszerű legalább egyszer kipróbálni, de még jobb, ha nem egy próbasmink készül, hogy lásd a végeredményt,
- a frizura esetében is hasonló a helyzet, készüljön próbafrizura és a festés-vágás se az előző napokban történjen,
- a körmök kérdése is olyasmi, ami bizony hamar premier plánba kerül, válasszatok szolid, elegáns dizájnt, ami lehetőleg előző napon készül, visszataszító a lenőtt köröm,
- a ruha is nagy körültekintést igényel, válassz olyan ruhát, ami a szépségedet hangsúlyozza, kiemeli, kényelmes a lehetőségekhez képest, illeszkedik az idomaidhoz,
- a cipő kardinális kérdés, elegáns és kényelmes legyen egyben, nem átugorható részlet.


Az összhang

Uraim, a fentiek közül jó néhányat célszerű megfontolni nektek is! A szíved hölgyének ruhája meghatározza a stílust a férfi öltözethez, azon felül a készülődés szabályai hasonlóak, és legalább annyira fontosak, mint a hölgyek esetében. Az összhang, az összhatás nélkülözhetetlen.

Hozzatok-e valakit magatokkal?

Ha úgy érzitek, van olyan családtag, barát, akinek jelenléte megnyugtat benneteket, esetleg segítségetekre van az öltözködés során, netalán igazítja a sminket, hajat hozzátok őt is bátran! Persze kedvenc négylábú is jöhet, őt is szívesen látjuk a fotózáson, ebben az esetben viszont mindenképpen kell valaki még, aki a fotózás közben vigyáz rá akkor is, amikor neki nem szükséges a képeken szerepelnie.

Hová menjünk fotózni?

Bárhova mehetünk esküvői fotókat készíteni. Erdőbe, városba, víz mellé, étterembe, szállodába, bárhová, ami kedves helyszín nektek, akár a megismerkedéssel kapcsolatos titkokat rejt. Figyeljetek arra, hogy egyes helyszíneken jó előre le kell foglalni a fotózást, esetleg engedély szükséges a belépéshez, vagy talán még fizetni is kell a helyszínért, ezeket jó előre tisztázni szükséges.


Mi lesz még a képeken?

Ha van bármilyen közös hobbitok, érdeklődési körötök, sport, akkor nincs más dolgunk, mint megörökíteni. Beszéljük meg és megfotózzuk!