Az esküvői fotózásra kicsit másképp kell készülni és ezt nem árt észben tartani, ha profi végeredményt szeretnétek. A jó hír az, hogy az esküvő napján is nyújtózkodva fogsz ébredni és nagy izgalommal kezded a készülődést a jeles eseményre. A rossz hír viszont az, hogy régen rossz, ha a fotózásra a készülődést ekkor kezded csak el, és ráadásul nem csak a hölgyeknek vannak feladataik! 

Nézzük csak sorjában mire figyelj a készülődés során: 

- pihend ki magad, de tényleg, ezt vedd komolyan, hiszen a fáradt arc nem jól mutat a képeken,

- kozmetikushoz legalább egy héttel előtte célszerű elmenni, hogy a kezelések nyomai se látszanak, különösen célszerű figyelni a szoláriumra,

- a sminket célszerű legalább egyszer kipróbálni, de még jobb, ha nem egy próbasmink készül, hogy lásd a végeredményt, 

- a frizura esetében is hasonló a helyzet, készüljön próbafrizura és a festés-vágás se az előző napokban történjen, 

- a körmök kérdése is olyasmi, ami bizony hamar premier plánba kerül, válasszatok szolid, elegáns dizájnt, ami lehetőleg előző napon készül, visszataszító a lenőtt köröm, 

- a ruha is nagy körültekintést igényel, válassz olyan ruhát, ami a szépségedet hangsúlyozza, kiemeli, kényelmes a lehetőségekhez képest, illeszkedik az idomaidhoz, 

- a cipő kardinális kérdés, elegáns és kényelmes legyen egyben, nem átugorható részlet. 

Uraim, a fentiek közül jó néhányat célszerű megfontolni nektek is! A szíved hölgyének ruhája meghatározza a stílust a férfi öltözethez, azon felül a készülődés szabályai hasonlóak, és legalább annyira fontosak, mint a hölgyek esetében. Az összhang, az összhatás nélkülözhetetlen. HOZZATOK-E MAGATOKKAL VALAKIT?

Ha úgy érzitek van olyan családtag, barát, akinek jelenléte megnyugtat benneteket, hozzátok őt is bátran. Persze kedvenc négylábú is jöhet, őt is szívesen látjuk a fotózáson, ebben az esetben viszont mindenképpen kell valaki még, aki a fotózás közben vigyáz rá akkor is, amikor neki nem szükséges a képeken szerepelnie.

HOVA MENJÜNK?

Bárhova mehetünk esküvői fotókat készíteni. Erdőbe, városba, víz mellé, étterembe, szállodába, bárhová, ami kedves helyszín nektek, akár a megismerkedéssel kapcsolatos.

Mi lesz még a képeken?

Ha van bármilyen közös hobbitok, érdeklődési körötök, akkor nincs más dolgunk, mint megörökíteni. Beszéljük meg és megfotózzuk!