GLAMOUR-BOUDOIR-PLAYBOY 

Részletek

BOUDOIR

Mi is az a boudoir?

A szó francia eredetű, melynek jelentése kis női öltözőszoba. Az 1700-as évek társadalmában a középosztálynak ez egy gardrobe-ot, míg felsőbb körökben egy egész hálószobát jelentett. Ez utóbbi esetben a ház asszonya pihenni vonult vissza ide. Ez volt az a helyiség, ahol a hölgyek öltözködtek, szépítkeztek, ahol lenge öltözetben fogadhatták azokat a látogatóikat, akikkel közelebbi kapcsolatban álltak, elsősorban olyan hölgyekkel (persze a romantikus filmekben azért láthattunk szerencsés urakat is), akikkel titkaikat megosztották.

A boudoir jelentése számomra a női szépség, ápoltság, elegancia, a nő titokzatossága, bája, a csábítás, a kacérság, a lágyság, a csipkés fehérnemű, a lenge, de szexis, pillekönnyű öltözet és persze a glamour fények.

Bizalom és lámpaláz

Pózolni a kamera előtt- különösen a boudoir vagy fehérneműs fotózás esetén nem könnyű feladat, különösen, ha ennek előtte nem adódott erre lehetőség. Ez egy intim és bizalmi szituáció lámpalázzal, amit igyekszem a jó hangulattal feloldani. Az elején kicsit döcögősebben haladunk, de higgyétek el, belejöttök!

Önbizalom

Az ilyen fotók elkészítésének számos apropója lehet: egy gyönyörű ajándék a párodnak, saját magadnak, az utókornak vagy akár "csak úgy", mert megérdemled...

'Nézd meg hogy nézek ki', 'tükörbe sem merek nézni', 'rólam nem készült még egy normális fotó sem', 'engem nem szeret a kamera' , 'létezik olyan, hogy önbizalom?'- csilliárd ilyen és ezekhez hasonló önértékelést hallottam már. Sokan pont ezek miatt ódzkodnak a fotózástól, pedig a megfelelő szakember kamerája előtt egyáltalán nincs mitől tartaniuk..

Kihozni mindenkiből a maximumot

Hölgyeim, engem a legkevésbé sem a hajszín, a kor, a ruhaméret érdekel, nekem csak az számít, hogy kihozzam belőletek a maximumot, hogy végre ti is úgy láthassátok magatokat, ahogyan én látlak titeket: gyönyörűnek és szexinek, istennőnek.

Ha már mégis érvelnem kellene ezek után is, hogy miért gyere el egy boudoir (fehérneműs) fotózásra, akkor ezekkel érvelnék:

Mert nőnek lenni jó!

Mert nőnek lenni jó!- Nőnek lenni ebben a rohanó világban igenis jó érzés, egyszerre vagytok erősek és gyengék, függetlenek és elkötelezettek, gondoskodó háziasszonyok és szexi bombázók, egyszerűen a NŐK, akik ezeken a gyönyörű fotókon is visszaköszönnek. 

Mert életfordulóhoz érkeztél

Mert életfordulókhoz értél, na és, ha éppen szingli lettél...- No para, no elkeseredés, nincs sírdogálás, részt vehetsz egy fotózáson, ami újra visszaadja az önbizalmadat és érezni fogod, hogy megváltozik a világ, mi több, az albumot nézegetve rájöhetsz, hogy az exed mit veszített, de az már a múlt, előtted az élet, kalandra fel!

Mert legyőzted önmagad!

Mert legyőzted önmagad! - Akár azért, mert leadtál pár kilót, vagy szálkásra edzetted a tested, átlépted a saját korlátaidat, az erőfeszítéseid mindenképpen megérdemlik, hogy ünnepelj. Állj bátran a kamera elé, mutasd meg a benned rejlő erőt és energiát!

Mert egy jó hangulatú fotózáson vehetsz részt!

Mert egy jó hangulatú fotózáson vehetsz részt! - Felszabadultnak érezheted magad, könnyed, vidám élményben lesz részed, nálunk nem tilos a jó hangulat, ami megkönnyíti a kamera előtti pózolást, és a sufniba rejtett önbizalom is utat törhet magának!

Mert érdemes változtatni...

Mert érdemes változtatni - és mi átváltoztatunk! - Néha nehéz elindulni, pedig a képlet egyszerű: egy jó frizura, egy professzionális smink, egy kicsit újra gondolt ruhatár és jöhet a kamera. És ez is te vagy! Ki kell próbálnod, hogy megtudd milyen az a dögös, szexi nő, aki megbújt a szerény külső mögött. Biztosan nem fogod megbánni!.

Mert az életkor csak egy szám...

Mert az életkor csak egy szám... 20, 30, 40, 50..., teljesen mindegy, a kisugárzás a lényeg, és hogy ünnepelj, hiszen kivétel nélkül minden életkor méltó az ünneplésre. Nem kell botox, nem kell sebész kés, hidd el, minden kornak megvan a szépsége, és én megörökítem ezt neked.

Pasiknak

Ma már nem ciki, ha férfiakról is készül fotósorozat, ami természetesen ebben az esetben is lehet ízléses, lehet kedves ajándék, hosszú időre szóló emlék. Várom azon férfiak jelentkezését is, akik szeretnének magukról igazán igényes, kreatív fotókat, mellyel meglephetik kedvesüket, feleségüket, vagy épp párt keresnek maguknak.

A varázslat

A boudoir fotózás során érzéki, nőiesen elegáns képek készülnek, némi erotikával fűszerezve, mindenképpen szexi fehérneműben. A boudoir fotózásnál egy kiválasztott helyszínen - legyen az szállodai szoba vagy lakás, de akár a felépített stúdió helyszín - készítjük a képeket, virtuálisan bepillantunk a gardróbodba, sminkszobádba, budoir-odba. Természetesen nem maradhat el a varázslat, a csábító smink, a tökéletes haj. A boudoir fotózásnál az izgalmas fehérnemű fokozza a varázslatot, a lényeg, hogy kimozdítunk a hétköznapok megszokottságából, kicsit szexisebben, merészebben mutathatod meg magad.

Ismerd meg a fotóst!

Nem könnyű pózolni önfeledten egy ismeretlen ember előtt, ezért célszerű egy személyes beszélgetés a nagy nap előtt. Különösen fontos ez a fehérneműs fotózás alkalmával, hiszen komfortosan kell érezned magad a kamera előtt, miközben éppen a komfortzónádból zökkensz ki. Nem csak neked nyújt majd segítséget a találkozó, de a fotós is képet kaphat arról, hogy milyen stílusú fotókra vágysz, hogy milyen az egyéniséged.

Mindenképpen ismerd meg a portfóliómat, a képeimet, a képeim hangulatát, a stílust, hogy milyen végeredményre számíthatsz!

Profi képek

Nem kérdés, hogy profi képek, csak profi sminkkel és frizurával készülhetnek. Nem érdemes ezen spórolni, hiszen a pillanat örök marad. A fotós smink és haj nem egyenlő a hétköznapi sminkkel, frizurával, a fotóslámpák intenzívebb attrakciót szeretnek. Szakmailag jól felkészült sminkesről és fodrászról én gondoskodom, hidd el, értik a dolgukat, behunyt szemmel bízd rájuk magad! Hercegnő leszel, gyönyörűséges modell, mert megérdemled!

Tervezd meg a fotózásod!

'Nincs egy rongy, amit felvegyek' - dehogynem, csak alaposan nézd át a gardróbodat, szakértő barátnődet faggasd, hogy ő mit ajánl, böngészd az internetet vagy egyszerűen vedd be valamelyik plázát a tökéletes szettek megtalálásához. Biztosan akad majd olyan holmi, fehérnemű, amiben szexisnek, 'istenkirálynőnek' érzed magad. És használd a fantáziád, a kevesebb néha több, lehet egy-egy kedvenc pulcsi vagy blúz is szexis, csak villanjon a váll... Mindenképpen olyan holmikat válassz, amiben csábítóan jól érzed magad, istennő vagy. A szettekhez mindig válassz magassarkú cipőt és ékszereket is, amit szívesen viselsz.

Milyen szettet hozz?

Mindig próbáld fel a választott szetteket, hogy valóban úgy állnak-e rajtad, ahogy elképzelted. Ellenőrizd, hogy makulátlanok-e, ne lógjon mosási útmutató. Több szettel készülj, a fotózás során tudsz egyeztetni velem, hogy a legjobbat tudjuk megörökíteni. Akár előzetesen is kikérheted a tanácsomat, ha nincs konkrét elképzelésed.

Ápolt körmök

A boudoir fotózás előtt ne feledkezz meg a pedikűrről és a manikűrről! Az ápolatlan körmök a fotókon is azok lesznek, és egy hercegnő ezt nem engedheti meg magának. Figyelj a színekre, a kiválasztott szettekre is gondolj!.

Szőrtelenítés

Ne feledkezz meg a szőrtelenítésről, a bikinivonaladról, a lábaidról, a karodról, bajuszról és a szemöldöködről sem! Sajnos a szőrtelenítés okozhat bőrirritációt, fontos, hogy jól időzíts és kezeld a szőrtelenített felületeket.

Frissen festesd a hajad, ne legyen lenőve a fotózás napjára.

Kozmetikai kezelés, de mikor?

Kozmetikai kezelésed is jól kell időzíteni, a bőrradír és hidratálás feltétlenül szükséges, hogy a smink hibátlanul mutathasson az arcodon. Ne csak kívülről, hanem belülről is hidratálj, a fotózás előtti napokban fogyassz a megszokottnál több folyadékot, csökkentsd a sót és ne igyál alkoholt, mert ezek dehidratálják a bőrt. Ne használj új kozmetikumot, ki nem próbált barnító technikákat, új krémet ne a fotózás előtti napokban kezdj! A szoláriumot sem közvetlenül a fotózás előtt kezdd el!

Fontos, hogy a fotózás előtti éjszaka eleget aludj, sőt, legjobb, ha már egy héttel előtte odafigyelsz erre..

És még valami....

A boudoir fotózás előtt fontos, hogy lenge, laza ruhákat viselj, ne vegyél fel szoros zoknit vagy egy szűk melltartót, mert ezek nyomot hagynak a bőrön.

Ha minden előkészülettel végeztél, akkor már csak egy dolgod van: add át magad, és élvezd a fotózást, az élmény a tiéd, a kezdeti szorongás gyorsan elillan, hidd el önfeledt élményben lesz részed.

 GLAMOUR 

Mi is az glamour? 

A glamour fotózás során érzéki, erotikus, szexi képek készülnek fehérneműben vagy anélkül. A glamour fotózásnál egy kiválasztott helyszínen - legyen az szállodai szoba vagy lakás, de akár a felépített stúdió helyszín - készítjük a képeket az elképzeléseidnek megfelelően. Természetesen nem maradhat el a varázslat, a csábító smink, a tökéletes haj. A glamour fotózásnál az izgalmas fehérnemű fokozza a varázslatot, de mindenképpen szexisebben, merészebben mutathatod meg magad.

Ismerd meg a fotóst!

Ismerd meg a fotóst! Nem könnyű pózolni önfeledten egy ismeretlen ember előtt, ezért célszerű egy személyes beszélgetés a nagy nap előtt. Különösen fontos ez a glamour fotózás alkalmával, hiszen komfortosan kell érezned magad a kamera előtt, miközben éppen a komfortzónádból zökkensz ki. Nem csak neked nyújt majd segítséget a találkozó, de a fotós is képet kaphat arról, hogy milyen stílusú fotókra vágysz, hogy milyen az egyéniséged. Mindenképpen ismerd meg a portfóliómat, a képeimet, a képeim hangulatát, a stílust, hogy milyen végeredményre számíthatsz!

Profi képek profi sminkkel és frizurával

Nem kérdés, hogy profi képek, csak profi sminkkel és frizurával készülhetnek. Nem érdemes ezen spórolni, hiszen a pillanat örök marad. A fotós smink és haj nem egyenlő a hétköznapi sminkkel, frizurával, a fotóslámpák intenzívebb attrakciót szeretnek. Szakmailag jól felkészült sminkesről és fodrászról én gondoskodom, hidd el, értik a dolgukat, behunyt szemmel bízd rájuk magad! Hercegnő leszel, gyönyörűséges modell, mert megérdemled!

A kevesebb néha több...

Tervezd meg a fotózásod! És használd a fantáziád, a kevesebb néha több, lehet egy-egy kedvenc pulcsi vagy blúz is szexis, csak villanjon a váll, de stúdióban is rendelkezünk szexis ruhákkal, amiből válogathatsz... Mindenképpen olyan holmikat válassz, amiben csábítóan jól érzed magad, istennő vagy. A szettekhez mindig válassz magas sarkú cipőt és ékszereket is, amit szívesen viselsz. Mindig próbáld fel a választott szetteket, hogy valóban úgy állnak-e rajtad, ahogy elképzelted. Ellenőrizd, hogy makulátlanok-e, ne lógjon mosási útmutató. Több szettel készülj, a fotózás során tudsz egyeztetni velem, hogy a legjobbat tudjuk megörökíteni. Akár előzetesen is kikérheted a tanácsomat, ha nincs konkrét elképzelésed.

Az ördög mindig a részletekben rejlik...

Az ördög mindig a részletekben rejlik, a glamour fotózás előtt ne feledkezz meg a pedikűrről és a manikűrről! Az ápolatlan körmök a fotókon is azok lesznek, és egy hercegnő ezt nem engedheti meg magának. Figyelj a színekre, a kiválasztott szettekre is gondolj! Ne feledkezz meg a szőrtelenítésről, a bikinivonaladról, a lábaidról, a karodról, bajuszról és a szemöldöködről sem! Sajnos a szőrtelenítés okozhat bőrirritációt, fontos, hogy jól időzíts és kezeld a szőrtelenített felületeket.

A haj, kozmetikumok, sima bőr titkai

Frissen festesd a hajad, ne legyen lenőve a fotózás napjára, de azért nem árt, ha nem aznap történik a festés esetleg a vágás. Kozmetikai kezelésed is jól kell időzíteni, a bőrradír és hidratálás feltétlenül szükséges, hogy a smink hibátlanul mutathasson az arcodon. Ne csak kívülről, hanem belülről is hidratálj, a fotózás előtti napokban fogyassz a megszokottnál több folyadékot, csökkentsd a sót és ne igyál alkoholt, mert ezek dehidratálják a bőrt. Ne használj új kozmetikumot, ki nem próbált barnító technikákat, új krémet ne a fotózás előtti napokban kezdj használni! A szoláriumot sem közvetlenül a fotózás előtt kezdd el! Fontos, hogy a fotózás előtti éjszaka eleget aludj, sőt, legjobb, ha már egy héttel előtte odafigyelsz erre..

És még egy apróság...

A glamour fotózás előtt fontos, hogy lenge, laza ruhákat viselj, ne vegyél fel szoros zoknit vagy egy szűk melltartót, mert ezek nyomot hagynak a bőrön. Ha minden előkészülettel végeztél, akkor már csak egy dolgod van: add át magad, és élvezd a fotózást, az élmény a tiéd, a kezdeti szorongás gyorsan elillan, hidd el önfeledt élményben lesz részed!.