BOUDOIR  RÉSZLETEK 


Pózolni a kamera előtt- különösen a boudoir vagy fehérneműs fotózás esetén nem könnyű feladat, különösen, ha ennek előtte nem adódott erre lehetőség. Ez egy intim és bizalmi szituáció lámpalázzal, amit igyekszem a jó hangulattal feloldani. Az elején kicsit döcögősebben haladunk, de higgyétek el, belejöttök!

Az ilyen fotók elkészítésének számos apropója lehet: egy gyönyörű ajándék a párodnak, saját magadnak, az utókornak vagy akár "csak úgy", mert megérdemled...
'Nézd meg hogy nézek ki', 'tükörbe sem merek nézni', 'rólam nem készült még egy normális fotó sem', 'engem nem szeret a kamera' , 'létezik olyan, hogy önbizalom?'- csilliárd ilyen és ezekhez hasonló önértékelést hallottam már. Sokan pont ezek miatt ódzkodnak a fotózástól, pedig a megfelelő szakember kamerája előtt egyáltalán nincs mitől tartaniuk.


Hölgyeim, engem a legkevésbé sem a hajszín, a kor, a ruhaméret érdekel, nekem csak az számít, hogy kihozzam belőletek a maximumot, hogy végre ti is úgy láthassátok magatokat, ahogyan én látlak titeket: gyönyörűnek és szexinek, istennőnek.
Ha már mégis érvelnem kellene ezek után is, hogy miért gyere el egy boudoir (fehérneműs) fotózásra, akkor ezekkel érvelnék:


Mert nőnek lenni jó!- Nőnek lenni ebben a rohanó világban igenis jó érzés, egyszerre vagytok erősek és gyengék, függetlenek és elkötelezettek, gondoskodó háziasszonyok és szexi bombázók, egyszerűen a NŐK, akik ezeken a gyönyörű fotókon is visszaköszönnek.


Mert életfordulókhoz értél, na és,ha éppen szingli lettél...- No para, no elkeseredés, nincs sírdogálás, részt vehetsz egy fotózáson, ami újra visszaadja az önbizalmadat és érezni fogod, hogy megváltozik a világ, mi több, az albumot nézegetve rájöhetsz, hogy az exed mit veszített, de az már a múlt, előtted az élet, kalandra fel!


Mert legyőzted önmagad! - Akár azért, mert leadtál pár kilót, vagy szálkásra edzetted a tested, átlépted a saját korlátaidat, az erőfeszítéseid mindenképpen megérdemlik, hogy ünnepelj. Állj bátran a kamera elé, mutasd meg a benned rejlő erőt és energiát!


Mert egy jó hangulatú fotózáson vehetsz részt! - Felszabadultnak érezheted magad, könnyed, vidám élményben lesz részed, nálunk nem tilos a jó hangulat, ami megkönnyíti a kamera előtti pózolást, és a sufniba rejtett önbizalom is utat törhet magának!


Mert érdemes változtatni - és mi átváltoztatunk! - Néha nehéz elindulni, pedig a képlet egyszerű: egy jó frizura, egy professzionális smink, egy kicsit újra gondolt ruhatár és jöhet a kamera. És ez is te vagy! Ki kell próbálnod, hogy megtudd milyen az a dögös, szexi nő, aki megbújt a szerény külső mögött. Biztosan nem fogod megbánni!


Mert az életkor csak egy szám... 20, 30, 40, 50..., teljesen mindegy, a kisugárzás a lényeg, és hogy ünnepelj, hiszen kivétel nélkül minden életkor méltó az ünneplésre. Nem kell botox, nem kell sebész kés, hidd el, minden kornak megvan a szépsége, és én megörökítem ezt neked.
Ma már nem ciki, ha férfiakról is készül fotósorozat, ami természetesen ebben az esetben is lehet ízléses, lehet kedves ajándék, hosszú időre szóló emlék. Várom azon férfiak jelentkezését is, akik szeretnének magukról igazán igényes, kreatív fotókat, mellyel meglephetik kedvesüket, feleségüket, vagy épp párt keresnek maguknak.


A boudoir fotózás során érzéki, nőiesen elegáns képek készülnek, némi erotikával fűszerezve, mindenképpen szexi fehérneműben. A boudoir fotózásnál egy kiválasztott helyszínen - legyen az szállodai szoba vagy lakás, de akár a felépített stúdió helyszín - készítjük a képeket, virtuálisan bepillantunk a gardróbodba, sminkszobádba, budoir-odba. Természetesen nem maradhat el a varázslat, a csábító smink, a tökéletes haj. A boudoir fotózásnál az izgalmas fehérnemű fokozza a varázslatot, a lényeg, hogy kimozdítunk a hétköznapok megszokottságából, kicsit szexisebben, merészebben mutathatod meg magad.


Ismerd meg a fotóst!
Nem könnyű pózolni önfeledten egy ismeretlen ember előtt, ezért célszerű egy személyes beszélgetés a nagy nap előtt. Különösen fontos ez a fehérneműs fotózás alkalmával, hiszen komfortosan kell érezned magad a kamera előtt, miközben éppen a komfortzónádból zökkensz ki. Nem csak neked nyújt majd segítséget a találkozó, de a fotós is képet kaphat arról, hogy milyen stílusú fotókra vágysz, hogy milyen az egyéniséged.
Mindenképpen ismerd meg a portfóliómat, a képeimet, a képeim hangulatát, a stílust, hogy milyen végeredményre számíthatsz! 


Nem kérdés, hogy profi képek, csak profi sminkkel és frizurával készülhetnek. Nem érdemes ezen spórolni, hiszen a pillanat örök marad. A fotós smink és haj nem egyenlő a hétköznapi sminkkel, frizurával, a fotóslámpák intenzívebb attrakciót szeretnek. Szakmailag jól felkészült sminkesről és fodrászról én gondoskodom, hidd el, értik a dolgukat, behunyt szemmel bízd rájuk magad! Hercegnő leszel, gyönyörűséges modell, mert megérdemled!


Tervezd meg a fotózásod!
'Nincs egy rongy, amit felvegyek' - dehogynem, csak alaposan nézd át a gardróbodat, szakértő barátnődet faggasd, hogy ő mit ajánl, böngészd az internetet vagy egyszerűen vedd be valamelyik plázát a tökéletes szettek megtalálásához. Biztosan akad majd olyan holmi, fehérnemű, amiben szexisnek, 'istenkirálynőnek' érzed magad. És használd a fantáziád, a kevesebb néha több, lehet egy-egy kedvenc pulcsi vagy blúz is szexis, csak villanjon a váll... Mindenképpen olyan holmikat válassz, amiben csábítóan jól érzed magad, istennő vagy. A szettekhez mindig válassz magassarkú cipőt és ékszereket is, amit szívesen viselsz.


Mindig próbáld fel a választott szetteket, hogy valóban úgy állnak-e rajtad, ahogy elképzelted. Ellenőrizd, hogy makulátlanok-e, ne lógjon mosási útmutató. Több szettel készülj, a fotózás során tudsz egyeztetni velem, hogy a legjobbat tudjuk megörökíteni. Akár előzetesen is kikérheted a tanácsomat, ha nincs konkrét elképzelésed.


A boudoir fotózás előtt ne feledkezz meg a pedikűrről és a manikűrről! Az ápolatlan körmök a fotókon is azok lesznek, és egy hercegnő ezt nem engedheti meg magának. Figyelj a színekre, a kiválasztott szettekre is gondolj!


Ne feledkezz meg a szőrtelenítésről, a bikinivonaladról, a lábaidról, a karodról, bajuszról és a szemöldöködről sem! Sajnos a szőrtelenítés okozhat bőrirritációt, fontos, hogy jól időzíts és kezeld a szőrtelenített felületeket.
Frissen festesd a hajad, ne legyen lenőve a fotózás napjára.


Kozmetikai kezelésed is jól kell időzíteni, a bőrradír és hidratálás feltétlenül szükséges, hogy a smink hibátlanul mutathasson az arcodon. Ne csak kívülről, hanem belülről is hidratálj, a fotózás előtti napokban fogyassz a megszokottnál több folyadékot, csökkentsd a sót és ne igyál alkoholt, mert ezek dehidratálják a bőrt.


Ne használj új kozmetikumot, ki nem próbált barnító technikákat, új krémet ne a fotózás előtti napokban kezdj! A szoláriumot sem közvetlenül a fotózás előtt kezdd el!
Fontos, hogy a fotózás előtti éjszaka eleget aludj, sőt, legjobb, ha már egy héttel előtte odafigyelsz erre.


A boudoir fotózás előtt fontos, hogy lenge, laza ruhákat viselj, ne vegyél fel szoros zoknit vagy egy szűk melltartót, mert ezek nyomot hagynak a bőrön.
Ha minden előkészülettel végeztél, akkor már csak egy dolgod van: add át magad, és élvezd a fotózást, az élmény a tiéd, a kezdeti szorongás gyorsan elillan, hidd el önfeledt élményben lesz részed.


...