MIKET HOZZ MAGADDAL

A BOUDOIR FOTÓZÁSRA?


A fehérneműs fotózáshoz nőies, szexi ruhadarabokra és kiegészítőkre lesz szükséged, válogass bátran, mindent próbálj fel, a lényeg, érzed magad komfortosan a kiválasztott darabokban. Hidd el, egy-egy jól megválasztott ruhadarab meghozza az önbizalmad is.


Mindenképpen hozz el  mindent, amit kiválasztottál, a fotózás elején közösen tervezzük meg a szetteket, kiválasztjuk a kellékeket, ami könnyebben megy, ha van miből választani. Bízz bennem, sok éves tapasztalatom alapján mondani fogom, hogy mi az ami jól mutat a képen és mi az ami nem vagy nem áll jól neked. Válassz megfelelő fehérnemű szetteket, bodykat. Fontos, hogy stimmeljen a méret, különösen fontos ez a melltartónál, gyakori hiba a nem megfelelő méret. A jó melltartó természetesen simul az idomaidra, nem túl szoros, nem túl bő, bánj csínján a push-up-pal is. Jó választás a francia bugyi és a brazil tanga, egy boudoir fotózáson nem hátrány, ha többet mutatsz magadból, szexi, ízléses módon. Jöhet a csipke, a bársony, a szatén, jól mutatnak a fotókon.


A combfixekből, harisnyakötőkből és harisnyatartókból bőven készülj, itt is fontos a méret, passzos legyen, de ne szorítson, a combfix szilikonos csíkja fontos a lecsúszás elkerülésére a harisnyakötőn felül is.


Mindenképpen hozz többféle - színben a szettekhez illő - magassarkú cipőt, ami kényelmes és mutatós legyen, magabiztosan tudj mozogni benne.


Egyéb ruhadarabokról se feledkezz meg, melyek ugyan lehet, hogy többet takarnak, mint a fehérneműk, gyakran mégis szexisebben mutatnak. Gondolj csak egy bő pulóverre, bőrdzsekire, szexi blúzra. Nézd át a portfóliómat és bátran meríts belőle ihletet!


Na, és milyen színek legyenek? Bár a fekete mindent visz és szinte mindenkinek jól áll, választhatsz más színeket is, a smaragdzöld, a vörös, a zafírkék is nagyon jól mutat a képeken, de örök sláger a fehér is, a lebarnult bőr elbírja a pasztell színeket is.


Ne feledkezz meg kedvenc ékszereidről sem, itt is gondolkozz szélesebb spektrumban, választunk majd közösen az adott szetthez.


Van esetleg olyan holmi, ami nagyon tetszene neked, de úgy érzed, hogy az már aztán tényleg kilendít a komfortzónádból? Ha igen, akkor hozd magaddal, ez az extra szett  lehet kicsit merészebb. Meglátjuk, hogy mit hozunk ki belőle. Lehet, hogy pont ez lesz a befutó, noha nem is nagyon tudtad elképzelni magad ilyesmiben. 

Az öltözet már meg is van, jöhet a profi smink és frizura, arról ITT TUDSZ OLVASNI