MODELL FOTZÁS SZÖVEG

Általánosságban azt szokták mondani, hogy minden lánynak egyszer eszébe jut, hogy modell szeretne lenni!
Akik túllépnek a puszta gondolat, a vágy szintjén, azok a lányok szeretnének többet tudni a modellkedésről, különösen a Modell Fotózásról.


Rövid útmutatónkkal ebben szeretnénk segíteni az amatőr vagy kezdő modelleknek, akik elhatározták, hogy modellek lesznek és kipróbálják a modellvilágot.


A sikeres modellkedéshez vezető út néha könnyű, néha nehezebb, Ha kitartó és fegyelmezett vagy, ha rendelkezel a modellkedéshez szükséges adottságokkal - akkor éppen itt az idő, hogy egy esélyt adj magadnak!
Az ember egyik legrosszabb szokása a halogatás, minden nap elmúlik, akár akarod, akár nem - ha nem vigyázol, évek telnek el és már csak a sajnálkozás marad.
Csak azt tudjuk befejezni amit elkezdünk.


Ez a kezdés pillanata, kötelezd el magad a modellkedés mellet.
Az életed egyik kalandja előtt állsz, legyen benned eltökéltség, hit és önbizalom.
Ha hiszel a horoszkópokban - akkor minden szerencsés jel a helyén van!


MODELL FOTÓZÁS


A modellek általában a modell fotózás során találkoznak először a modell és divat világgal. A modellek szeretik a kamerát, a fotózást, a fotózás egy rendkívül izgalmas és kreatív világba vezeti be a modellt.
A Modell fotózás a modell számára jelentős pozitív élményeket is ad: a profi fotók növelik a modell önértékelését (önbizalmát).
A modell fotózás olyan mint egy rövid "Ismerd meg magad kurzus" - a modell egy magasabb szintre jut a saját maga megismerésében:
Eddig tudatosan nem ismert pozitív tulajdonságai, adottságai és készségei a felszínre kerülnek és a modell mindezzel szembesül.
A modell fotózás mint produkció résztvevői:
Fotós, Stylist, Sminkes, Fodrász és természetesen a Modell. Minden produkciónak van egy felelős vezetője (művészeti vezető, ... ), ez általában minden esetben a megrendelő képviselője. Modell fotózás esetén általában a Fotós a produkció vezetője.
Tudj meg többet a modell fotózás résztvevőiről, a fotózás megtervezéséről, a fotózásról, a modell fotózás árairól!...