MIÉRT IS GYERE TE IS BOUDOIR FOTÓZÁSRA?


'Nézd meg hogy nézek ki', 'tükörbe sem merek nézni', 'rólam nem készült még egy normális fotó sem', 'engem nem szeret a kamera' , 'létezik olyan, hogy önbizalom'- csilliárd ilyen és ezekhez hasonló önértékelést hallottam már. Sokan pont ezek miatt ódzkodnak a fotózástól, pedig a megfelelő szakember kamerája előtt egyáltalán nincs mitől tartaniuk.

Hölgyeim, engem a legkevésbé sem a hajszín, a kor, a ruhaméret érdekel, nekem csak az számít, hogy kihozzam belőletek a maximumot, hogy végre ti is úgy láthassátok magatokat, ahogyan én látlak titeket: gyönyörűnek és szexinek.

Ha már mégis érvelnem kellene ezek után is, hogy miért gyere el egy boudoir (fehérneműs) fotózásra, akkor ezekkel érvelnék:

Mert nőnek lenni jó! - Nőnek lenni ebben a rohanó világban igenis jó érzés, egyszerre vagytok erősek és gyengék, függetlenek és elkötelezettek, gondoskodó háziasszonyok és szexi bombázók, egyszerűen a NŐK, akik végre fotókon is visszaköszönnek.

Mert életfordulókhoz értetek?- Eljegyeztek? Menyasszony vagy? Gyermeked született? Esetleg épp kirepültek a fészekből? Talán szakítottál vagy elváltál? Egy új életszakasz, egy új lehetőség arra, hogy kiteljesedj, hogy megmutasd egy fotósorozaton keresztül pillanatnyi benyomásaid, érzéseid.

Na és,ha éppen szingli lettél...- No para, no elkeseredés, nincs sírdogálás, részt vehetsz egy fotózáson, ami újra visszaadja az önbizalmadat és érezni fogod, hogy megváltozik a világ, mi több, az albumot nézegetve rájöhetsz, hogy az exed mit veszített, de az már a múlt, előtted az élet, kalandra fel! 

Mert legyőzted önmagad! - Akár azért, mert leadtál pár kilót, vagy szálkásra edzetted a tested, átlépted a saját korlátaidat, az erőfeszítéseid mindenképpen megérdemlik, hogy ünnepelj. Állj bátran a kamera elé, mutasd meg a benned rejlő erőt és energiát! 

Mert egy jó hangulatú fotózáson vehetsz részt! - Felszabadultnak érezheted magad, könnyed, vidám élményben lesz részed, nálunk nem tilos a jó hangulat, ami megkönnyíti a kamera előtti pózolást, és a sufniba rejtett önbizalom is utat törhet magának!

Mert érdemes változtatni - és mi átváltoztatunk! - Néha nehéz elindulni, pedig a képlet egyszerű: egy jó frizura, egy professzionális smink, egy kicsit újra gondolt ruhatár és jöhet a kamera. És ez is te vagy! Ki kell próbálnod, hogy megtudd milyen az a dögös, szexi nő, aki megbújt a szerény külső mögött. Biztosan nem fogod megbánni! 

Mert az életkor csak egy szám...- 20, 30, 40, 50..., teljesen mindegy, a kisugárzás a lényeg, és hogy ünnepelj, hiszen kivétel nélkül minden életkor méltó az ünneplésre. Nem kell botox, nem kell sebész kés, hidd el minden kornak megvan a szépsége, és én megörökítem ezt neked.

És bízz bennem...- Garantáltan szuper képeket látsz majd, azt a hercegnőt látod viszont a képeken, akiről nem is hitted, hogy létezik, pedig ott bújt meg benned, varázslatos gyermekkori álmaidban! Nagy örömmel készítem a fotókat, élményt szeretnék adni, hogy a pillanat örökre megmaradjon......