AJÁNDÉKUTALVÁNYNéha nem könnyű feladat kiválasztani a megfelelő ajándékot karácsonyra. Nem tudja, hogy milyen stílusú a hálószoba vagy a fürdőszoba? Azon gondolkodik, mi a kedvenc színe?

Az ideális megoldás az ajándékutalványunk, amelynek köszönhetően az illető pontosan kiválasztja, ami neki a legjobban tetszik. Ezen felül szívesen segítünk neki a választásában, és egy olyan ajándék kiválasztásában, amely tökéletesen megfelel.


TERMÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA

HOGYAN FOGJÁK KÉZBESÍTENI AZ UTALVÁNYT?

Az elektronikus utalványt e-mail mellékleteként kapja meg, amelyet 10 percen belül kézbesítünk a megrendelést megerősítő e-mail elküldésétől számítva. Az elektronikus utalvány PDF formátumban érhető el, és akkora lesz, mint egy DL boríték.

A kinyomtatott utalványt fizikai formában küldjük el Önnek, ajánlott levélként a Magyar Posta segítségével, vagy egy csomagban a megrendelésben szereplő egyéb termékekkel együtt. A kinyomtatott utalvány akkora lesz, mint egy DL boríték.

MILYEN AZ UTALVÁNY ÉRVÉNYESSÉGE?

Az utalványok érvényessége nincs korlátozva. Azonban minél előbb használja fel, annál hamarabb küldünk olyan termékeket, amelyek boldoggá teszik.

MIT LEHET FIZETNI UTALVÁNNYAL?

Az utalvány a kínálatunkban szereplő összes termékre érvényes, a kedvezményeseket is beleértve.

HOGYAN VÁLTHATJA BE AZ UTALVÁNYT?

Az utalvány mindig tartalmaz egy egyedi kódot, amelyet a rendelési folyamat első lépésében adhat meg. Írja be az akciós kódot a kedvezményes kód mezőjébe, és erősítse meg a Hozzáad gombbal. Ezután a kosárban található termékek árát újraszámoljuk, és a jobb oldalon levő árat csökkentjük az utalvány értékével. Az utalvány egyszeri utalvány, amelyet mindig egyszerre lehet beváltani.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ UTALVÁNNYAL TÖRTÉNT VÁSÁRLÁS TÖRLÉSE?

Ha szeretné törölni az utalvány által fizetett megrendelést, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@elerhetootthon.hu címen. Új ajándékutalványt állítunk ki Önnek.