AJÁNDÉKUTALVÁNY

A fotózás ajándékutalvány egy tökéletes ajándék!

Lepd meg párodat, családodat, barátodat/barátnődet... esetleg a kutyás macskás szomszédot egy profi fotózással, mely lehet akár beltéri - akár szabadtéri. Alkalomtól függően adhatod születésnapra, névnapra, karácsonyra, húsvétra, ballagásra, évfordulóra, esküvőre nászajándékba... vagy csak úgy! A fotózás ajándékutalvány egy maradandó emlék lesz.


Néha nem könnyű feladat kiválasztani a megfelelő ajándékot karácsonyra, névnapra, születésnapra, céges bulira, Valentin Napra...Az ideális megoldás az fotózásra szóló ajándékutalványunk, amelynek köszönhetően az ajándékozott kiválaszthatja ajánlataink, csomagjaink közül, ami neki a legjobban tetszik. Ezen felül szívesen segítünk neki a választásában, és egy olyan ajándék kiválasztásában, amely tökéletesen megfelel az egyéniségének.


HOGYAN ÉRKEZIK MEG AZ UTALVÁNY?

Az elektronikus utalványt e-mail mellékleteként kapja meg, amelyet 10 percen belül kézbesítünk a megrendelést megerősítő e-mail elküldésétől számítva. Az elektronikus utalvány PDF formátumban érhető el, és akkora lesz, mint egy DL boríték.

A kinyomtatott utalványt fizikai formában adjuk át Önnek vagy küldjük el Önnek, ajánlott levélként a Magyar Posta segítségével.

MILYEN AZ UTALVÁNY ÉRVÉNYESSÉGE?

Az utalványok érvényessége az utalványon van feltüntetve. Azonban minél előbb használja fel, annál hamarabb lesz része az élményben, egy jó hangulatú, kellemes fotózásban.

MIT LEHET FIZETNI UTALVÁNNYAL?

Az utalvány a kínálatunkban szereplő összes termékre érvényes, a kedvezményeseket is beleértve.

HOGYAN VÁLTHATJA BE AZ UTALVÁNYT?

Az utalványt a MUHARI PHOTO STUDIO-ban válthatja be előzetes bejelentkezés alapján. Az utalvány egyszeri utalvány, amelyet mindig egyszerre lehet beváltani.